Hejsan hoppsan!

De va ett bra tag sedan jag bloggade nu? Jag tycker liksom inte att det är lika roligt längre. :( Så jag har lagt bloggen "på is" nu ett tag, därför har den varit lösenordsskyddad, för er som undrar ;) 

Förut då jag skrev så skrev jag för att jag tyckte de var roligt att blogga, jag skrev varje dag. Jag skrev flera gånger om dagen. Jag älskade att blogga. Jag älskade (okej, jag älskar fortfarande min blogg (L) ) min blogg. Jag älskade all uppmärksamhet min blogg fick.. Med det var då. Det var ca ett år sedan. Nu känner mer press att skriva i min blogg för att det är mycket läsare, konstigt va? Men så är det. Sen tycker jag inte att det är lika roligt nu.

Och eftersom att det faktiskt är jag som är huvudpersonen i mitt liv, så har jag valt att sluta skriva i min blogge just nu.. Suger efter att blogga kanske kommer tillbaka, vem vet? Men just nu vill jag bara "vara ifred".

Men jag måste faktiskt erkänna att från början tyckte jag faktiskt att det var lite halv "roligt" att folk i min omgivning frågade mig varför jag satt lösen på min blogg.. Jag gav till och med ut de till vissa, även om jag knappt skrivit nått?


Gulligt va? ;) Tycker verkligen att det är roligt att vissa verkligen "bryr sig" och vill ha lösen. Dock har jag som sagt bara satt lösen för att jag inte orkar blogga lika mycket just nu. Jag behöver helt enkelt en paus från bloggen ett tag och fokusera på andra saker i mitt liv ett tag.

Men i alla fall, jag fick ett sms från en bekant som jag faktiskt inte ens känner? Men hon bad mig att spana in en blogg som en tjej har här i stan har. Den här tjejen hade svarat på en kommentar i hennes blogg som såg ut så här:


Haha alltså, seriöst? Det här är väl ändå lite väl överdrivet? Bara för att jag accepterat Viktorias friend request på facebook betyder det väl inte att hon och jag är bästa vänner? Haha! :p Men samtidigt är det väl lite halv gulligt att hon fick den här kommentaren också? ;) 

Jag får ganska många friend request på min facebook, från folk jag kanppt känner. Folk som jag inte har en aning om vilka dom är. Och det låter kanske konstigt när jag säger att jag är rädd för människor, men det är jag faktiskt. Jag är liv rädd för människor.

Jag har varit med om att människor som jag träffat EN gång, har lagt till mig på facebook och jag har accepterat den friend requesten. Sen har dom här människorna visat sig vara rena motsatsen. Folk som bara utnyttjat mig. Eller betett sig som jävla svin mot mig. :( Och det är inte (bara) killar, det är faktiskt mest tjejer..

Jag har läst Viktorias blogg några få gånger och tycker att hon verkar vara en helt OK tjej, så därför accepterade jag henne på facebook. För er som undrar.

Så här ser mina Friend Request ut just nu:
Visst är det helt sjukt att SÅ många lagt till mig som vän? :p Ärligt så blir jag både smickrad, med samtidigt rädd. Varför vill ni ta del av mitt liv? Jag förstår inte :(

Jag var med om att jag blev bjuden på fest en gång, de var kanske ett år sedan? Det var hos en tjej som jag inte alls kände då. Jag var där i ca en timme, knappt de? :p Sen drog jag vidare. Dagen där på så hade hon skickat mig en friend request på Facebook som jag självklart accepterade, hon var ju jätte snäll och bjöd mig på fest fast att vi inte kände varrandra? Först var hon jätte trevlig. Hon var verkligen snäll mot mig, hon sa flera gånger hur snäll hon tyckte jag var. Att jag var fin. Hade fina kläder, ja sånt som är roligt att höra? Jag träffade den här tjejen över en fika någon gån och blev bjuden på fest någon gång hos henne.. Men mer än så var det inte.Efter någon månad så bad hon mig länka hennes blogg från min blogg, vilket jag gjorde efter femte gången hon frågade typ? Hon skrev till mig varje dag på facebook-chatten.. Och tillslut så tyckte jag att det hela blev lite väl jobbigt, så jag tog avstånd från henne. Nu ska jag inte gå in på detaljer och berätta vad hon gjorde mot mig, för jag vill inte hänga ut någon i min blogg :(

Men kort sakt så har jag aldrig varit med om någon som varit så "klänging", eller rent sagt elak mot mig.. Hon sög ur all energi ur mig.. Om jag inte svarade på de hon skrev på facebook-chatten var jag en idiot, en självisk människa som bara brydde mig om mig själv? Seriöst. Det blev bara för mycket.

Jag har säkert 2-3 fler exempel på andra saker som gått snett när jag accepterat HEEEELT fel person på facebook. Men de är inget som jag orkar skriva om just nu.. Jag vet inte om det är jag som har haft otur när jag accepterat människor som jag inte känner på Facebook, eller om det bara är så att människor är elaka/obehagliga? :(

Så därför är jag väldigt, väldigt försiktig med vilka som jag accepterar som vänner på facebook och inte.


Nu är det lugnt och skönt på bloggen igen..

Jag har känt under en längre period att det bara blivit fler och fler läsare här på min blogg, och mina sidvisningar (de röda strecket) har gått upp från ett hundra tal till ett tusental..

Jag har ingen aning vilka alla ni är? Jag känner bara att jag måste få lite andrum just nu.. Bara ha några få läsare. Som för ett år sedan.