När jag bjuder på mat..

..så blir det alltid någonting gott.. Igår bjöd jag Kristoffer på kyckling nudlar och ett glas vatten, avancerat ;)
 

Jonas är så sööt!!

Jag kom till min dator nyss, och då var den här bilden som bakgrundsbild i min dator.. Visst är han gullig? Haha! ♥
 

Svar på en kommentar:


SVAR: Ååh, va gullig du är linda! TACK ♥

P.s. Det är lika bra att ta det säkra före de osäkra, och testa killarna på allt innan man ger sig in i nåt, haha! Man ska vara hård med dom hårda, haha ;)
När jag och Jonas hänger med varandra..

Så blir det lätt så här: vi sitter bredvid varandra på kontoret och hänger lite just nu, och vi kom nyss på oss själva med att vi båda sitter och tar massa ego bilder på oss själva.. Börjar as garva! Sen smyg fottar Jonas mig, och jag smyg fottar tillbaka på honom när jag tror att han inte kan se mig. Haha så sjukt kul :)

Jonas är en kille, som är som en tjej. Och han är precis som mig. Haha asså, vi har så sjukt kul ihop!! Jag viker mig av skratt, gaah.. Kärlek till Jonas!!! ♥


Svar på en kommentar:

SVAR: Haha joo, jag tycker att den luktar fan! Men jag älskar Åhlens egna BUS, och så här brukar jag göra för att det inte ska lukta BUS:

Jag brukar smörja in mig med BUS på kvällen så det ligger på min kropp ca 7-10 timmar, sedan duscha jag dagen efter och tvätta mig riktigt noga. Bästa tippset jag har är att man kan skrubbar sig i duschen, då försvinner riktigt mycket BUS-lukt. Sedan smörjer jag hela kroppen med någon god body lotion/body butter. Då brukar BUS-lukten försvinna ^^


Hallå där!!

Vad gör ni? Jag är världens spralligaste idag!! Haha, vilka humörsvängningar jag lider av asså.. deppig som fan ena dagen, och glad som fan andra dagen. Va fan liksom? Haha! Aja, jag ska i allafall snart börja göra mig klar! Har dragit ut hela min garderob på mammas säng för att välja ut en outfit tills ikväll.. Haha, stackars min mamma som få har mig här hemma som drar, och kastar saker runt mig hela tiden.. Det är sant. Om jag ta fram en sak, drar jag fram typ tio andra saker på samma gång och slänger på golvet utan att jag tänker på det.. Haha  vilken jävla slarv-maja jag är asså ^^ 

Så här ser jag ut nu, jag försökte ta en bild i camen på min outfit. Men vette fan hur det gick som.. Haha.. Gaah, pirr i magen!! 
 
                              Tröja - GANT Jeans - Lee
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Haha det var väl inte direkt så att han gjorde vågen och jublade av lycka när jag sa att jag ville ha ett bevis från en läkare på att han slutat med drogerna.. Men han har ingenting att säga till om när det kommer till den saken.

Han får välja, It's me or the drugs.. Han kan kan inte få båda delarna. Och ska han leva med mig vill jag att han ska leva i min värld, inte en påhittad illustration av världen när han är hög.. Eller hur fan man nu ska säga ^^


Kalla mig gärna fåfäng..

Men jag har typ lagt upp ett litet schema för att jag ska se så bra ut som möjligt imorgon kväll, haha! Jag kom på mig själv nu när jag satt och kollade min iPhone, där jag lagt in vad jag ska göra på olika dagar typ hela veckan. Vad jag skulle äta. Hur mycket jag skulle röra på mig. Vilka skönhetsprodukter som jag skulle använda alla dagarna. Haha, tjejen med mycket tid över? Galet. 

Som idag. Idag efter att jag hade varit med Jonas så hade jag planerat att jag skulle raka mina ben, och gör man det sent på kvällen så håller det sig "lent" längre.. I alla fall har jag fått för mig det. 

Tisdag:

1. Raka benen sent på kvällen, så det håller sig längre.
2. Smörja hela kroppen med Åhlens egna BUS, och låta det ligga på i åtta timmar. 

Onsdag:

1. Duscha bort all BUS på morgonen. 
2. Tvätta kläderna med (väldoftande) sjöljmedel. 
3. Smörja in mig med Body Shops jordgubbs body butter (♥)
4. Smörja in mig med kastanjevatten.
5. Välja läppglans och sminka mig! 

Sen drar jag till:
 
 
Haha jag vet, det är lite sjukt. Men jag måste hålla mig sysselsatt just nu för att inte gå under totalt.. Det kommer bli roligt att åka till Sundsvall imorgon i allafall. Jag längtar. Kanske märks? ^^ 

 

Hemma!

Jag kom hem från jobbet för någon timme sedan.. Jag gick hem lite tidigare idag. Det är skönt att ha den förmånen på jobbet att kunna gå hem tidigare ibland. Så jag ska lägga mig och powernapa nu, känner mig helt slut.. Sedan ska jag möta upp Jonas för att kolla på Heart Of Dixie och Svenska Hollywoodfruar.. Skvallra och äta nått gott ^^ 

Känner mig både trött, och deppig idag.. Eller har kännt mig lite deppig hela helgen.. Kanske märks här på bloggen? Jag har liksom ingen inspiration just nu.. Och jag vet inte vad jag ska skriva om. Att jag är deppig? 
 
J a g   i d a g :
 

Hemma spa

Jag laddade en lista med lugn musik och fylde upp mammas badkar med varmt vatten med lite badsalt och badolja.. Har haft en tuff helg med blandade känslor, så kände att jag behövde  ta hand om mig lite rensa tankarna som snurrar runt..

Jag ska snart lägga mig på min spikmatta nu och fortsätta lyssna på min lugna musik.. Jag känner att jag behöver få koppla av lite. Har kännt mig lite spänd sista tiden.. Och jag har börjat att få ont i halsen också, och det känns som att jag börjar att bli lite kraslig.. Så jag ska försöka få lite sömn nu ♥

G O D N A  T T
 

Svar på kommentarer:

Bor inte Agge i Barcelona? Ska du flytta dit nu? Eller ska han flytta hem igen? Eller ska du bo kvar i Härnösand, och Agge i Barcelona? För ni är väl tillsammans nu? :) Hur ska ni lösa det? Kram!
 
S V A R : Haha nej, nej, jag ska verkligen inte flytta till Barcelona! Jag har gjort mitt i utlandet, jag vill bo i Sverige nu. Och jag älskar Norrland och Härnösand, och jag är alldeles för familjekär för att lämna min familj och allt jag har här hemma. Så Kristoffer flyttar hem till mig nu i veckan.


- Vill inte vara utan mamma heller ♥

Har inte Krille sutte inne? Ren nyfikenhet! :)

S V A R : Haha jaa det kan ju du ta och fundera på, men alla har vi väl gjort misstag vi är mindre stolta över? 
 
Av någon anledning går det inte att kommentera inlägget ovan. Men min fundering är; kom känslorna tillbaka när du var där i somras? var det inte hemskt jobbigt att åka utomlands med din pojkvän då trots att du visste att du skulle göra slut? Eller visste du inte det då? Förstår att de är jobbigt.

S V A
R : Jag visste inte till 100% just då att jag ville göra slut med Villegas, jag ville ge vårat förhållande en chans till innan jag bestämde mig. Så nej, det var inte jobbigt. Mer sorjligt att veta att detta kanske var den sista resan vi gjorde tillsammans.. Jag bryr mig fortfarande fruktansvärt mycket om Villegas, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta även om vi inte är tillsammans nu! 

- Turkiet 2012 ♥
 
Neeeeeeeeeeeeeej, så sött att bli tillsammans med sin första kärlek! Blev ni kära när ni träffades i Barcelona eller fanns känslorna kvar? =)
 
S V A R :  Haha Jaa, det är kanske lite gulligt att bli tillsammans med sin förska kärlek igen. Mina känslor har alltid funnits kvar för Kristoffer, jag har aldrig slutat att älska honom. Men det var väl när jag väl var i Barcelona som vi båda fick det bekräftat när vi båda pratade vad vi kände för varandra. Vi har aldrig pratat om vad vi känner för varandra tidigare..

Jag har alltid trott att Kristoffer har valt att gå hem med mig, eller träffa mig över en film när han inte haft någon annan. Och när jag berättadeför honom att det var så jag trodde att han kände för mig så berättade hanatt det inte alls var så. Han berättade att när han jobbade på Svenssons så hade han bett vakterna i dörren att smsa honom när jag kom in, så när jag gick in på Svenssons på helgerna så hade han typ fått sms från vakterna "Nu är Nylander på ingång". Och sedan höll han koll på mig hela kvällen, och ibland följde han med mig hem. Och han berättade att han alltid hoppades på att få träffa mig när han jobbade på Svenssons. Och att han alltid har läst min blogg för att hålla koll på mig.. Och massa, massa annat berättade han. Så gulligt!! ♥


- Kristiffer och jag 2005 

Madde, jobbar inte du med Kristoffers x Malin? Hur är det?
S V A R : Hum.. Det är nog inga problem, hon har ju en ny kille. Så hon har väl verkligen ingenting att vara sur för, och skulle hon vara sur så är väl det bara helt jävla fuckt up.  

träffades du och agge när han hade permission? eller va du singel då? hur länge satt han inne?

S V A R : Jag var singel, och Kristoffer hade en annan tjej när han satt inne. Men varje gång han hade permission så valde han att träffa mig under hela sin permission istället. Så ja, vi träffades då med. 
 

- Madde 17 år! 

Va tråkigt det har varit att du inte har bloggat på heeeeeeeela helgen, följer dig och din blogg slaviskt! Men jag undrar, gjorde du och Krille slut. Sedan träffades ni nu flera år senare, och blev kära igen? Eller? Hänger inte med..
 
S V A R : Jag och Kristoffer blev tillsammans när jag var 15 år, och var tillsammans lite över två år. Sedan gjorde vi slut, men vi hängde ändå med varandra i ett år till utan att vi var tillsammans. Det var då han satt inne, hehe. Sedan slutades vi träffas. Vi gick typ bara hem med med varandra efter krogen på helgerna. Träffades över någon film i bland. Kristoffer bjöd mig på middag några gånger.. Vi smsade lite då och då. Pratade på Facebook några gånger i veckan..

Sen är Kristoffer så snäll. Så jag har aldrig kunnat släppa honom. Jag ska ge er ett exempel. När jag var 18 var min dåvarande pojkvän otrogen mot mig, på min födelsedag? Och samma dag så slängde min kompis ut mig från krogen. Så ni kan väl bara tänkar er, vilken jävla dålig födelsedag det var för mig? Men den första som hörde av sig till mig på kvällen då var Kristoffer. Han kom och hämtade upp mig i hans bil utanför krogen när jag stod där och grät med smink i hela ansiktet (haha), och körde hem mig till honom. Sen låg vi i hans säng och pratade skit om min kille. Kristoffer berättade att jag förtjänade någon så mycket bättre. Pillade mig i håret, kysstes lite och bara höll om varandra hela natten. Sedan skjutsade han hem mig dagen efter. Gulligt av honom va?  

Och så här har det rullat på mellan mig och Kristoffer ända fram tills jag träffade Villegas. När jag träffade Villega så slutade vi träffas helt, vi pratade bara någon gång då och då på facebook. Men mer än så var det inte, och det var då det var nått i mitt liv som fattades typ.. Jag kände det inte på en gång. Men jag kände det i slutet av vårat förhållande. Det låter jätte hemskt att säga. Men så är det. Kristoffer är liksom min andra halva. 


 
Får man se en bild på drn nya kärleken Mimmi ? ;)
 
S V A R : Absolut! Här är han:

 
 
Varför tar du bort mina frågor, visss saker vill man veta????
 
SVAR: För vad jag gillar i sängen är helt jävla orelevant.. Idiot!Madde, när Agge var tillsammans med Malin så drogade han varje dag? Vad får dig att tro att han inte kommer att göra det nu?! Eller accepterar du att han tar och säljer droger?

S V A R :

1.  Jämför aldrig mig med Kristoffers EX. 

2.  Självklart accepterar jag inte att kan tar droger, eller säljer droger. Varför skulle en tjej som jag acceptera det? Seriöst. Lite mer klass än så har jag! 
               
3. Jag vet att Kristoffer har tagit droger, lägg märke till att jag betonar att han har tagit droger. Han har gjort det. Men han gör det inte nu. Hans EX kanske accepterade det. Men jag är inte *****, och jag accepterar det inte.

4. Kristoffer säger att han är ren nu, och jag tror honom. Men det första han ska göra när han kommer hem är att göra ett piss prov för att bevisa för både mig och min mamma att han är clean. Annars kan vi inte vara tillsammans :( 
 
Du är sjukt vacker, och inspirerande. Ditt sätt att se på livet är vägen till lycka! Det är nu det gör ont, men det går över :) Har en liten udda fråga.. Du har väl sålt din lägenhet? Så vart bor du nu? <3
 
S V A R : Jag bor hemma hos min mamma nu, men jag ska kolla på några nya lägenheter på fredag! 
 
- Värlsens bästa mamma! 
 
Damn vad snygg du e.. Synd att du inte var sigel ett tag till, hade gärna snott din uppmärksamhet någon gång ute på krogen ;)
 
S V A R : Jaa, det var ju verkligen "jätte" tråkigt! 
 
- Party på båten ^^

Jag vet att ni undrar..

Och så här ligger det till. Jag och Villegas har gjort slut. Men jag är så otroligt tacksam för den tiden jag fick ha med honom. Av alla killar jag träffat genom åren så är han en av dom som jag verkligen har blivit förälskad i.. Och Villegas är någon som jag alltid kommer att ha i mitt hjärta. Han är verkligen en så himla fin kille. Och vi har haft ett så fint förhållande tillsammans.. Men det var aldrig menat att det skulle vara jag och Villegas. Det har alltid varit någonting som har fattats i vårat förhållande. Men jag har aldrig vetat vad det har varit, förend nu..  Jag har valt att lämna honom för att vara med en annan kille. Mitt EX, min allra första pojkvän. Det är han som jag vill vara med. 

Det här är det absolut jobbigaste som jag har gått igenom, att lämna någon som jag fortfarande tycker så pass mycket om.. Och bryr mig så mycket om. Mitt samvete dödar mig. Och ångesten besöker mig varje dag. Den tar kål på mig. Det är fruktansvärt. Jag tänker på vad jag har gjort mot Villegas varje dag.. Och att för första gången på två år sova helt själv med allt det här på samvetet är inte lätt. Jag har aldrig känt mig så ensamen. Jag har aldrig gråtit mig till sömn så många nätter i rad som jag har gjort under dom här två månaderna.. Det är verkligen fruktansvärt att gå igenom det här som jag går igenom just nu..  
 
 
 
 
Gud va jag gråter medans jag skriver ut om det som har hänt.. Jag har skjutit upp på att skriva om allt det här så länge som möljligt.. Gah. Jag vill bara spola fram tiden tills den dagen då både jag och Villegas kommer att må bra igen. Känna sig lycklig. Men:
 
 
 "      I believe that everything happens for a reason. People change
so that you can learn to let go, things go wrongso that you
learn to appreciate them when they're right. You
believe lies so you eventually learn to trust no
one but yourself...and sometimes good
things fall apart so better things
can fall together   "
 
 
  -  M a  r i l y n   M o n r o e 
 
Allt är så svårt just nu. Allt är så jobbigt. Ni anar inte.. Det är jobbigt att ta sig igenom allt det här. Och jag förstår att ni säkert har frågor om allt som har hänt, det är säkert ett eller flera frågetecken som jag missat att reda ut för er.. Så vi kan väl göra så här. Jag tar en blogg paus fram tills på måndag, because i need it. Jag behöver få vara själv ett tag. Så får ni skriva precis vilka frågor ni vill fram tills på måndag. Så läser jag igenom era kommentarer och svarar på måndag, ok? ♥

MAMMA ♥ ♥ ♥ ♥


Så här ser jag ut idag:

Jag har precis vaknat, haha jag somnade om idag mitt på dagen.. Så har fixat mig lite nu, jag ska gå ner på jobbet och jobba några timmar nu på kvällen.. Sedan ska jag och bögen min dra ner på coop och köpa chips och dipp. Jag blev sjukt sugen på sourcream and onion chips, och sourcream and onion dipp. Har ni testat de tillsammans någon gång? Gaaaalet gott. Det knullar i munnen ;)

Så efter jobbet blir det myskväll, såg att det var lyx fällan ikväll också.. Ett av mina favorit program, haha. Det börjar dock klockan åtta, och jag är nog hemma från jobbet fören efter klockan nio ikväll.. Så jag får starat om det på play ikväll när jag kommer hem, och äta lite chips med dipp ♥
 
Piké tröja - Scapa Sports Byxor - Gina Tricot
- Stor älskar min Scapa Sports piké tröja ♥

Jaha...?

Jag undrar just vart jag var och vandrade runt i helgen? Mina klackar var svarta innan lördags natt, och nu? Haha va fan! Jag som hade tänkt att ha mina klackar till outfiten idag, tur att jag har ett par liknande.. Man kan aldrig ha för många svarta klackar, right? ;)
 
- Titta, klacken har till och med gått sönder där nere.. :(

Bilder från igår:

                                    G O D M O R G O N ! !  ! 

Jag sitter och fika med mamma samtidigt som vi sitter och kolla på en ny bostadsrätt som jag är sugen på att köpa, men den är lite väl dyr. Haha, men den är fin. Och helt perfekt på alla vis. Vi har till och med bokat visning på den nästa fredag, sjukl roligt :) 

Ja ja, mer om bostadsrätten en annan dag. Har ju bara sett bilder på den på hemnet.se.. Här kommer lite bilder från igår när jag åkte Ådalen III. Det var kul att göra en gång, men det får nog dröja några år nu igen innan jag kliver på den båten igen.. Haha, det var liksom så sjukt mycket folk där. Och det blev svin kallt på kvällen när vi satt ute.. Haha, men trotts det så var det riktigt, riktigt trevligt ♥
 
- Bästa, bästa, bästa tjejerna!!!!! 
- Finaste Linda och Johanna, två av mina bästisar på jobbet ♥
- Säg vad ni vill, men Norrland är så otroligt vackert ♥

Jag måste ha en ängels tålamod (ibland)..

Jag kom hem för en timme sedan, och min senaste timme har bestått av att sitta och vänta på min dator typ.. Jag har startat den. Gått in på facebook. Och datorn har dött efter 3-5 minuter.. Och så här har jag och min dator hållt på med varandra den senaste timmen.. Herre min gud. Egentligen så skulle jag ju kunna hämta en annan dator, men mammas och min lillebbrors dator.. Hum.. Det är liksom inte samma sak. Min dator är mycket skönare att sitta vid typ. Jag älskar min dator. Den är liksom. Ja. Skön ♥

Så jag hoppas inte att min dator håller på att paja nu.. För Richad har nyss dammsugit bort allt damm i den. Och min kusin har nyss formaterat om den, och instalerat ett säkerhetspaket på den. Är inte de lite konstigt? 
 

Ådalen III

Det känns som att det var tusen år sedan jag åkte Ådalen, så det är väl på tiden att man kliver på båten igen? Vi får se om jag tycker att det är kul eller inte. Antingen blir det en flipp eller en flopp! 

Jag har precis kommit ur duschen nu, så jag ska skynda mig att göra mig klar nu.. Sedan sticka iväg och möta upp Jonanna, Sanna, Linda och C/O ♥ Återkommer med outfits bilder snart, om jag hinner dvs! Jag är ju inte direkt känd för att vara snabbast i världen.. Jag borde typ döpa om min blogg till tidsoptimisten.se eller nått. Haha!  Aja, hur som haver så hörs vi later alligator.. 

                                       Bilder från Ådalsen hemsida:


M y s m o r g o n !

Jag somnade med fönstret öppet i natt, så imorse när jag vaknade så var det alldeles iskallt i hela mitt sovrum.. Och varmt och mysigt under täcket.. Så himla myyysigt. ♥

Så har legat och snoozat i sängen och mys lite med Mickey gubben min tills nu.. Mickey är så kramgo och mysig just på mogronen. Imorse så la han sig på min mage och snosade in hans lilla nos i mitt hår och kramades liksom så där med huvudet som små hundar gör.. Så söt!

M i t t   h j ä r t a   s m ä l t e r  -  
Att man kan älska ett djur så mycket?  
 

Så här ser jag ut idag:

Jag skulle egentligen åka till Jonas ikväll och kolla på Svenska Hollywoodfruar, men jag blev lite lat.. Jag orkar inte gå hela vägen dit. Och tillbaka igen. Så jag ska vara hemma hos mamma ikväll istället. Om 10 minuter börjar Heart of dixie, faktiskt en sjukt bra serie. Sedan är det äntligen mina Svenska Hollywoodfruar igen, så som jag längtat asså ♥
 
Jag ska ta fram mitt täcke nu, tvätta av mig sminlet och hoppa i mina mys kläder nu.. En myskväll står på schemat, Sedan blir det en tidig kväll med massa underbar sömn! Haha jag älskar fan att sova asså!  

Tröja - GANT Armband - Snö of sweden Jeans - Lee Stövlar - Hunter 
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Nej, jag gör det bara när jag är full och vill vara lite cool ;) Dumt, men man blir som man blir när man är full.. Hopplös ^^


Det är nått fel på min katt..

på riktigt. Han har flippat ur. Jag ska ge er några exempel. I söndags när jag mådde dåligt och somnade inne i vardagsrummet så snodde han en halv pizza som låg i pizzakartongen. Han har liksom på nått vis lyckats att få upp kartongen på nått vis och dragit ut en halv pizza på köksbordet och börja kraffsa och äta på? Så jävla äckligt att ta reda på sen..

I går snodde han min bulle från köksbordet som han drog under soffan när han trodde att jag inte såg.. Och när jag sträckte handen under soffan och försökte ta bullen ifrån honom (inte för att jag själv ville äta den, unan för att jag inte tror att det är så bra för katter att äta bullar) så morrade han som fan och fräste på mig.. Så jag vågade inte ta tillbaka den från katt fan..

Imorse när jag kom in till badrummet så ser jag detta:
 
- Och då har han vatten i sin egna skål?
 
Vad har hänt med min katt? Seriöst. För typ sex månader sedan var han helt normal.. Och nu har han flippat? Han är riiiiktigt jobbig asså.. Det är typ som att han har hamnat i trotsåldern och gör precis som han vill nu.

Tankar.

Jag sitter och bläddrar i min blogg och läser igenom mina gamla inlägg som jag skrivit när jag kände mig bra mycket gladare och lyckligare än vad jag gör idag. Det är sjukt. Jag mins precis vad jag kände precis när jag skrev de jag skrev.. Och jag mins precis vilka känslor det var som rusade igenom min kropp när jag skrev det jag skrev.. Jag kände mig så lycklig just då. Allt var så perfekt just då.. I min lilla värld så var allt perfekt. Och jag trodde aldrig att det skulle kunna bli så här..
 
Ååh.. Jag vet varken ut eller in. Inte idag i allafall- Allt känns bara så jobbigt just nu.. Idag är allt jobbigt. Jag har sådana dagar ibland. Men det blir bättre. Det blir oftast det. Oftast.
 

Två bilder från efterfesten:

Haha fan va jag skrattade så jag vek mig idag när jag och Jenny lunchade, både hon jag var flippade i helgen.. Haha. Med andra ord för fulla ;)

Men hur som haver, hon mins mer än mig av kvällen.. Haha alltså, vart får jag allt från? Jag har fan svar på allt om någon säger/frågar mig nått. Haha det är typ vissa kommentarer som jag kläcker när jag är full, som jag aldrig skulle komma på att säga när jag är nykter? Haha så jävla roligt!!!
 

- Jag har inget bra svar till vad som händer på den här bilden..
- Inte Jenny heller..

Nytt i garderoben:

Jag hittade en söt BH och ett par matchande trosor på stan idag som jag inte kunde gå hem utan.. Jag tycker att det är så fint med ljusa underkläder när man har en fin bränna ♥
 

Bilder från helgen:

Oj, va trött jag är? Igår sov jag till klockan nio på kvällen.. Haha! Och jag var as pigg när jag vaknade imorse, men nu är jag svin trött igen.. Så jag sitter hemma hos mamma och kollar på The Real Housewives Of Atlanta nu.. Jävla drabbel program, men det är lite halv kul att kolla på :) 

Har hängt på stan med bff, och nu är jag hemma igen. Kommer nog att somna här i soffan en stund snart.. Blev jätte trött nu när jag kom hem.. 
 
 

Lunch med jenny ♥

Jag har ätit så jävla onyttigt hela veckan, så jag beställde en kycklingsallad med endast kyckling, sallad, gurka och ost i. Sjukt gott ^^ 

Jag ska verkligen försöka att äta nyttigt hela denna veckan nu, för det känns verkligen i hela min kropp att jag fått i mig både för mycket alkohol (varit ute två gången på en och samma vecka), och för mycket skräp mat.. Jag och Jenny har ätit på Big Boy tre gånger denna veckan? Galet! 
 

Fin outfit :

1. Nelly trend
2. NIY Orchid
3. Style By Tyra
4. Gina tricot exclusive
5. Style By Tyra
6. Nelly shoes
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Haha, jaa jag är ganska kort :)


Jag gillar den här bilden från igår..

 
Jenny i klänning och simfötter.. Haha, jävlar va full både jag och Jenny var igår :) 
 

Så här såg jag ut igår:

Ååh.. Va seg jag är idag asså.. Jag har inte orkat göra nått idag. Jag har bara legat i soffan i pyamas med ett täcke runt mig och växlat mellan att sova, och vakna medans jag har kollat på Desperate Housewives.
 
Jag undrar hur mycket sprit jag drack igår? Jag mins att jag typ att jag shottade igår på Hamnkrogen. Sen att jag var en sväng inne på dansgolvet. Haha, galet! Så full som jag var igår har jag inte varit på.. Säkert ett år? Haha! Jag hoppas att jag hade roligt igår i allafall? Jag mins typ förfesten, då hade vi svin kul.. Haha det har hänt så mycket i både mitt, Jenny och AK´s liv.. Så det var inte tyst en sekund igår, haha.. Sen mins jag lite av efterfesten.. Och där hade vi kul! Jag missade dock min skjuts hem, så fick ta en taxi hem från Kragom.. Som dessutom var så jävla seg att komma.. Så fick typ damp i taxin när han väl kom! Jag var så less då, och trött.. Så ville bara hem och sova! Jag tror dock att jag ramlade igår. För jag har svin ont i ryggen :( 
 
Usch. Det är så hemskt när man inte mins enhel ute kväll.. Och det är så hemskt när andra ska åter berätta ens kväll.. "Madde, mins du att du pratade med..." Eller enu värre "mins du att du gjorde detta?" Min lillebror berättade att jag hade gått utan skor utanför Svenssons? Gaah, haha va konstig man är när man är full asså..
 
 

Känner ni igen er?

Fyllans stadier:

Fyllans första stadium -Smart. 
Utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.

Andra stadiet - Snygg
Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart nog att diskutera vilket ämne som helst med lätthet.

Tredje stadiet - Rik
Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga barbesökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full med pengarn parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar.


Fjärde stadiet - odödlig
Nu är du redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som du diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerslöst är att du nu är odödlig, inget kan skada dig. I det gär stadiet kan du också gå fram till de äkta män vars fruar du vet älskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dem i en liten omgång boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart, rik och du är otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis

Femte stadiet - osynlig
Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan ty ingen kan se eller höra dig och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i heeela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

Jag & Jenny skulle ha rehabilitering igår..

Men vi kom på att det var sjukt mycket roligare att supa, så vi tog vårat pick och pack och drog ut till min mamma och hennes kille ute i Häggdånger. Sjukt nice! Jag badade till och med, den ni ;) Jag är egentligen rädd för vatten, speciellt sjöar som har "svart" vatten.. Så det här är stort gott folk! Men jag höll mig vid strandkanten precis helatiden, (syns på alla bilderna) haha ^^ 

Ikväll blir det också fest. Jag är sjukt över taggad, haha! Jag sitter och dunkar gamla Lady Gaga låtar nu och taggar för fest ikväll.. Både min bästa kompis Jenny och AK är ju hemma i Härnösand nu.. Mina favorit tjejer ♥ Så sjukt kul att både Ak och Jenny är hemma, två tjejer som det är lite jävlarannama i och går all in när det är fest och glada grabbar med i bilden. Sådant är roligt :) Så ikväll ska det:


Vart går man btw en lördag som denna? Det är ju ganska kallt på kvällarna nu. Går man fortfarande till Hamnkrogen eller är det Svenssons gäller igen? Jag vill dit alla andra ska!!! Skicka gärna en kommentar så gamla kärringen har koll på läget, så ses vi ute ikväll  ;)
 
 
- The best friend ever.. Ingen slår dig ♥

Svar på en kommentar:

SVAR:  Det här är internetmobbning, och jag tänker inte bidra till detta och stå till svars till varför jag umgås med Jonas. Det är min kompis. Tänk på hur han mår och känner när han läser detta? Det sårar faktiskt. Skärpning hörru!!  ♥
 
P.s. Enda anledningen till att jag svarade på denna kommentar var för att Jonas bad mig göra det..

 

Badmode 2013

Okej, det är fortfarande sommaren 2012.. Men, men, men, men jag läste på Isabel Adrians blogg (en av mina absoluta favorit bloggar) om badmodet 2013, och omfg.. Baddräkter har aldrig varit min grej, men skulle jag köpa en baddräkt skulle det bli denna baddräkten från Wildfox!!

S n y g g   v a ?  
 

Nytt i garderoben:

Jag köpte en ny outfit tills igår när jag skulle till mäklaren och signa på lite papper, ville ha nått nytt tills igår när jag skulle träffa hon som köpte min lägenhet. Ville se lite stilren och classy ut ;) Hade en vit korsett under kavajen och ett par sky-höga svarta klackar till! 

                       Kavaj - 349:- Kjol 149:- på H&M ♥
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Hum.. Jag ser min statistik på mina besökare månadsvis.. Inte dag vis. Men jag brukar ha runt 117 - 119 000 på en månad.. Så det är väl typ 3000 på en dag om jag tänker rätt? Matte var aldrig min grej i skolan, haha ;) 


Svar på en kommentar:

SVAR: Haha, joo jag satte fanskapet åt fel håll.. Typiskit mig, var så stressad så tänkte inte på det förend jag såg det senare.. Haha :p 


Abraham Lincoln - Vampire hunter

Jag och jenny tog en bakis käll på bion ikväll, vi kollade på en vampyr film.. Den var från 15 år, men jag tyckte fan att den var läskig.. Haha! Speciellt när filmen var i 3D, när alla vampyrer kom så jävla "nära" en hela tiden.. Haha, var as rädd ett tag ;)  

Jag hatar egentligen läskiga filmer, men det var mysigt med lite bio mys. Äta chips och popcorn. Mums! Men nu är jag svin trött.. Så jag ska krypa ner i sängen nu och somna om till några avsnitt av Desperate Housewives.. Imorgon säljer jag ju min lägenhet, så ska ner på stan och träffa min mäklare och skriva på massa papper.. Spännande! 
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Jag kan allt har jag ju sagt? ;) Men jo, självklart har jag ett jobb att gå till fem dagar i veckan pucko. Men man ska inte ta allt för seriöst.. Man måste ha lite roligt också. Jag festade till 02:30 igår, och var på jobbet 07:45 imoorse. Det var jobbigt.. Men jag hade sjukt roligt. Sen löser kaffe alla problem när man sovit för lite.. Haha!
 

Bakis mat!

Jag sitter och äter bakis mat med Jenny, satan va slitna vi är idag.. Jag har nyss fått min mat. Herre min gud va jag måste varit hungrig när jag beställde. Det blev en friterad kyckling hamburgare med en stor strips och två bearnaisesås dipp. Japp. Är huvudet dumt får kroppen lida. Fetto mat - here i come!
 
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Nej, det är inte en riktig tatuering. Det är en sådan som man hade när man var liten typ, haha! Men jag skulle vilja göra en riktig tatuering där. Jag tycker att det är sjukt snyggt på tjejer! :) 
 

Nytt i garderoben:

Eller i smyckeskrinet kanske man säger? Haha! Jag älskar ju rosa, så kunde inte låta bli att köpa det ^^ 
 

Spriten läker alla sår..

Jag hade fullt upp igår. Om ni undrar varför det blev så dålig update senare på kvällen? Haha! Jag somnade igår direkt efter jobbet, vaknade fem timmar senare klockan nio på kvällen.. Gjorde mig klar för utgång, och drog ner på stan för ett några glas vin med Jenny.. 

Jag kände att jag behövde en riktig fylla igår, har ni också kännt så någon gång? Att man bara behöver ta några glas vin eller nått för att få komma bort från verkligheten för en stund. Jag var så sjukt ledsen igår. Satt och grät till Kristoffer.. Ååh.. Jag blir så jävla less. Jag är så besviken. Och ledsen..
 
Aja, hur som haver. Det blev en bra fest igår ;)
  

Så här ser jag ut idag:

Jag sitter och funderar på om jag ska gå ut och festa med några kompisar ikväll eller inte. Det är ju sjukt kul att festa, men jag kan dock inte säga att jag är så där jätte sugen på att supa ner mig ikväll och sitta ap jävla bakis på jobbet imorgon klockan 07:45. Sen hörde jag att det inte var så många som skulle ut ikväll heller.. Haha, så det lutar nog mot en lugn hemma kväll med mina desperata hemma fruar och lite chips i stället ^^

Jag måste dock börja med att städa ur lägenheten idag innan jag gör nått annat, typ ta ut dom sista sakerna som står där och så vidare.. Sedan ta ut alla jävla saker som ligger i mitt förråd. Hade helt glömt det.. Jag är ju typ aldrig i förrådet, haha. Fan, jag har typ massa jävla tomtar och julpynt där nere.. Och säkert 6-7 jackor? Heregud. Ja. Jag vet att jag sagt det, men jag säger det igen. Det är så jävla, jävla, jävla, jäääääävla jobbigt att flytta asså..  
 
 

Dagens lista:

Namn: Madelén Mimmi Nylander
Piercingar: Jag hade en i naveln, men jag tog ut den! 

Tatueringar: Två st! En gjorde jag när jag var 15, och den andra gjorde jag när jag bodde i Cypern. Tatueraren var snygg, så slog till. Haha. 


Längd: 158cm tror jag?
Skostorlek: 38
Hårfärg: Mörk brunt, nästan svart ^^
Fräknar: Nix
Motto: Vet inte om jag har nått?

Kär? Så klart att jag är!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, men jag älskar Härnösand. 
Tycker du att du är attraktiv? Oh ja. 
Dricker du? Ja, och oftast förmycket när jag väl dricker. 

- Finns inget stopp då jag väl börjat dricka, haha!

Röker du? Nej, fy fan! 
Vilket schampo använder du? Head and shoulders. 
Vilken parfym använder du? Jennifer Lopez miami glow, fett god! ♥
Vad är du rädd för? Att få mitt hjärta krossat.. Allt annat kan jag nog överleva. 
Gillar du att tvätta? Ja, nu när jag väl har lärt mig hur man gör som när man tvättar så är det kul ju! 


Gillar du berg- och dalbanor? När jagvar liten, nu tycker jag att det är lite obehagligt.


Senaste...
Filmen du hyrde? Jag hyr aldrig film..
Filmen du köpte? Sex And The City boxen.
Låten du hörde: Denna:Låten du laddade ner?
Jag vet inte hur man laddar ner saker, haha! 
Personen du ringde? Jenny!
Personen som ringde dig? Mamma!
TV-program du såg? Lyx fällan på On Demand!
Person du tänkte på? Hum.. Kristoffer kanske? 


Favorit...
Låt: All fest musik, utom "neger pop", går hem hos mig! ^^
Sak att göra: SOVA!
Sport: Haha, pass på den!
Dryck: Vatten! 
Kläder: GANT, så klart! 
Film: Är nog alla tjej filmer, typ hig school och college filmer. 
Bil: Rosa bubbla, utan tak! De vill jag ha. En riktig tjej bil!
Serie: Desperate Housewives


Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Haha jaa!

- Alldeles för många gånger..

Gråtit över en flicka? Haha nej,det har jag nog aldrig gjort..
Ljugit för någon? Jaa, jag säger ofta vad folk vill höra för att slippa prata med dom som jag tycker är jobbiga.. Annars är jag ganska ärlig.
Varit i slagsmål? Ja, en gång. Inget som jag skulle rekomendera er. 
Blivit arresterad? Nix, inte än. 
Träffat någon från internet IRL? Nej, jag är rädd för människor!

Antal...
Gånger du varit kär? Två gånger, först i Kristoffer Aggeryd och sen i Villegas Pettersson. Och sedan igen i Kristoffer aggeryd. Så tre gånger, fast i två personer, haha!  
Gånger ditt hjärta brustit? Två!
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen hoppas jag..
Tjejer du kysst? Vet inte, många fylle hångel.. Folk utnyttjar mig när jag är full!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Sanna, Nina, AK, Ida, Angelica, Lina.. Resten va nå jävla fuckers med svart hår och nitar som lyssnade på nå jävla skrik musik.. Och var jävligt otrevliga människor. Hamnade på nått vänster i en musik klass, haha! 
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Varje år jag fyllt år, en gång när jag var på Cirkus, en gång när dom frågade mig om P-skiva, och jag hamnade på bild en gång när kungen var här! Så 26 gånger ;)

Senaste...
Boken du läste? Carolina Gynnings bok.Det var nog 4 år sedan.
Personen du fick e-mail av? Härnösands rektor ;)
Personen du fick brev av? Min farmor skickade ett paket till mig med posten när jag fyllde år istället för att gå 500 meter och ge mig den personligen.. Konstigt. Men sådan är hon.
Personen du fick sms av? Hum, det var nog Jenny det med! 
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Skilda föräldrar, så.. 7 eller 8 år sedan senast? 
Saken du köpte? Vet inte.. Tugummi på Coop ttror jag?

Vad har du gjort idag? JOBBAT!!!

Var det kul? Haha ja, jag har många kompisar på jobbet. Dom är roliga. 
Brukar du svära mycket? Jaa, tyvär.
När stiger du upp på morgonen? 06:00!
Vad har du på dig? Shorts och en rosa tröja!
Vad ska du göra ikväll? Leka städkärring och städa ur hela lägenheten min.. Gah. Någon som vill hjälpa till? Inte de!

Vad är du allergisk mot? Idioter
Var har du ont? I röven, haha, nä ingenstans faktiskt..
Använder du hårspray? Yes!
Kan du stå på händer? jag kan allt, mer eller mindre..
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark om jag måste välja.
Salt eller socker? Socker så klart! 
Gillar du ketchup? Jaa, som fan!
Är du glad nu? Idag är jag glad, idag är en bra dag!
Var du glad igår? Nej.
Kan du sjunga? När jag är full kan jag allt!
Spaghetti eller makaroner? Makaroner!
Land du vill besöka? USA hade varit roligt, bra shopping om inte annat där!


Svar på en kommentar:


SVAR: Ja, Villegas bor kvar i lägenheten som vi hade tillsammans!
 
- Och min lägenhet är såld. Så om någon har en följdfråga på vart jag bor nu? Så bor jag hemma hos min mamma igen ♥

Fitta...

- Tappade ner min body lotion i toaletten.......

Så här ser jag ut idag:

Fan va jag har varit lat idag.. Jag jobbade bara i tre timmar idag, sen gick jag hem till mamma istället.. Åt lunch med min storebror som var hemma och hälsade på mamma. Sedan skvallrade jag lite till honom om allt kul som har hänt, haha. Sedan somnade jag på soffan i några timmar.. Haha soft dag va? Fan va lat jag är idag asså.. 

När mammas barn gick och la sig för att sova efter lunch, så la jag mig också.. Dock sov jag några timmar mer än mammas barn. Haha, såå jävla skönt! Jag ska gå och lägga mig nu snart också, jag ska försöka få minst tio timmars sömn.. Jag är typ fortfarande helt sjukt trött sedan måndagsnatt när jag bara sov några ynka timmar.. Jag känner av så fort jag "saknar" några timmars sömn.. Blir typ helt jävla slut då. :( 
 

Svar på en kommentar:


SVAR: Dom är köpta på www.fargadelinser.com, (länk) och dom kostar 189:- +  frakt. Skit bra! :)
 
 

Creepy väder..

Man kan inte lita på väder appar i iPhonen.. Jag hade räknat med 20+ grader och strålande sol, men? Icke! Möttes av världens kallaste väder och massa jävla dimma ute.. Deppit :(

Aja. Inte känns det ju bättre av att veta att massa städande och skit ligger framför mig idag heller. Jävla skit va less jag blir..  Igår körde vi bort alla mina möbler och saker som stod i hela min lägenhet, och städade lite.. Sex jävla timmar tog det. Och det är långt ifrån klart än.. Buhu, va jävla jobbigt det är att flytta asså.. Känner mig helt jävla slut. Och det är inte ens klart än liksom? Jag hade räknat med att allt skulle vara klart igår.. Tidsoptimisten Madelen asså, haha ;) Men det är det ju inte. Så då vet ni vad jag kommer att göra idag/ikväll. Städa. Så jävla tröttsamt.


- Haha lilla vännen ♥

Det här med att flytta är sjukt kul..

Eller? Haha fy fan.. Jag trodde att detta skulle ta typ en timme.. Men icke. Klockan fem började vi. Och nu klockan elva är vi klar. Sex timmar. SEX TIMMAR!!!! När hann jag samla på mig allt detta? Jag förstår inte. 
 

Hemma!

Jag skulle egentligen sluta att jobba typ nu.. Men jag gick hem från jobbet vid tolv tiden.. Jag var så trött. Så har hängt på stan med Jenny några timmar. Vi har gått runt och köpt lite små saker, och bara babblat om ally.. Mysigt! 

Men nu är jag hemma! Och nu ska jag äta middag med min mamma och hennes kille, mamma hade gjort någon köttgryta med potatis.. Gott! Sedan ska vi åka upp till min gamla lägenhet och pack in alla mina lådor, min säng, min soffa, mitt köksbord och så vidare i en stor jävla flyttbil och köra iväg allt till ett förråd där det ska få stå tills nästa gång jag flyttar.. Ska bli skönt att bli av med allt så vi kan städa ur skiten tills på fredag då jag lämnar över nycklarna till den nya ägaren. 

Förut grät jag över att jag skulle sälja min lägenhet, det kändes liksom sorjligt.. Sorjligt att sälja den för att jag tycker om den så mycket. Det är ju liksom jag som har valt alla färger i den. Så den skulle bli precis som jag ville ha den. Rosa hall. Vitt kök. Lila och grått vardagsrum. Rosa och vit walk in closet. Jaa, den är liksom jag? Men nu känns det bara skönt att slippa den. Jag har inte sovit hemma där på säkert 4-5 månader. Eller mer? Jag har bara betalat hyran där. Onödigt. Så det känns otroligt befriande att få släppa taget om den just nu. Och det är alldeles för många fina minnen där hemma som påminner om dig där.. Och jag klarar inte av det just nu.. Inte än. Får gråten i halsgropen när jag tänker tillbaka.. Ååh.. Det är så jobbigt. Men det går nog över med tiden. 

Så här ser jag ut idag: Vitt diadem, Grön tröja - Gant Vita jeans - Gina Tricot
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Haha, nä jag vet.. Dom har "vuxit" till sig lite nu.. Jag har ju gått och blivit en riktig kvinna nu med lite former ;) 
 

Lunch med jenny ♥

Vi sitter på Huh Mongol och äter buffe, svin gött ♥
 

Helgens outfit:

Godmorgon på  er!

Har ni sovit gott? Inte jag. Jag sov hela dagen igår, vilket gjorde att jag låg uppe halva natten sen.. Haha! Så jag sitter och dricker min 3:e kopp med kaffe just nu för att försöka att vakna till, haha jag är så sjukt sliten efter helgen asså.. Det känns att det blev en riktigt blöt helg. Mins knappt hur kvällen slutade som. Och jag känner mig fortfarande lite halv bakis idag?
 
Och sen så tror jag att jag pajat min profil bild här på bloggen också. Jag satt och fixade om min bild igår ( <------ ), och det blev jätte bra igår.. Men nu ser det ut som att hela bilden är borta? Eller, jag kan inte se den? Kan ni se den? Haha jävla skit också! Jag som satt uppe till typ klockan 01:00 i natt och fixade med bloggen.. Så jag hoppas bara att det är någon bugg i systemet :)
 
Aja, så här såg jag ut i helgen:

Svar på en kommentar:

SVAR: Naaw, va snäll du är Linda!! Va glad jag blir, jag visste inte att du läste min blogg ens!! Men jag tycker att du är lika fin fortfarande!! Och är man en mamma så behöver man inte fixa sig varje dag :) Haha så mycket som du lekte med mig och Patrik så kan jag bara tänka mig hur mkt du måste leka med dina egna barn ju!!! Du är säkert en toppen mamma, mega kram till dig ♥
 

Nu fungerar det att ladda upp bilder igen..

 Så nu kan jag visa er hur linserna såg ut på, vad tycker ni? Blev det en flipp eller flopp med stora ögon? Personligen gillar jag det! 
 
 

Mina nya linser!

Visst fick jag stora ögon i dom? Haha! Helt sjukt ju, men jag gillar dom. Jenny tyckte dock att jag fick så stora ögon att jag såg hög ut, haha.. Det är bra att ha ärliga vänner ;)
 
Jag försökte lägga upp mer bilder, men jävla blogg.se jävlas... Som vanligt. Det går typ inte att lägga upp bilder. Bara att ladda upp denna bild har tagit ca en timme? Sjukt irreterande. Ibland funderar jag på att byta till en annan bloggportal.. Sedan dom gjorde om blogg.se så funkar fan ingenting.. Ååh. Va less man blir asså! 
 

Frukost/lunch/middag

 

Sjukt bakis idag..

 

Yes, dom hann komma!!

Bad update idag, i know! Men idag blev det bara så. Jag ska ut ikväll, så håller på att göra mig klar nu.. Jag har både köpt en vodka, två cider och en flaska vin. Så jag är garanterad en fylla ikväll ;) 

Visa er före och efter bilde ikväll/imoron på linserna. OK? 
 

Godmorgon!

Haha mamma har nyss guidat mig genom telefonen hur man kokar en kopp kaffe i hennes perkulator.. Fick typ ett utbrott när jag inte fattade hur mkt vatten och kaffe man skulle lägga i.. Blev sjukt sugen på kaffe ^^ 

Vaknade för en timme sedan, somnade vid 02:00 igår natt.. Och vaknade nu klockan 15:00 på dagen. Så himla skönt att få sova ut :) Jag ska dricka min kopp med kaffe och en bit choklad nu till frukost, så jag vaknar till.. Sedan duscha och göra mig klar för ikväll. För då blir det fest ♥


Anmärkningsvärt

Innan jag började träna (för två månader sedan) så vägde jag 53Kg. Sen började jag träna och gick ner från 53Kg till 51Kg. Och nu. Efter en månads semester, utan träning och onyttig mat så har jag gått ner till 49.3Kg?

 

Jag kännde bara att jag var tvungen att poängtera det. Skönt att veta att ångest och brustna hjärtan ger nått bra med sig i allafall..

 


Ångest

Det var ju ett tag sedan jag hade ångest nu, så kan väl inte annat än välkomna den tillbaka? Börja känna mig som mig själv igen. Fyld med ångest.
 

Frågan är om det var värt det..

 
När man mår så här..

Svar på en kommentar:

SVAR: Haha jaa, om han spänner musklerna så är dom förmodligen jätte stora. Men några sådana bilder kommer inte att hamna på bloggen ;) 
 

Så här ser jag ut idag:

Jag och Jonas har precis klickat hem varsitt par med blåa cirkellinser, ni vet. Så att man får stora fina ögon? Vi kollade på några före och efter bilder som folk lagt upp och det var faktiskt riktigt fint på dom ♥

Så jag hoppas att jag hinner att få dom tills imorgon, för på lördag så ska jag ju gå ut och festa med två av mina bästa kompisar. Fan va roligt det kommer att bli, jag har inte varit ute och festa på typ.. Ja, senast jag var ute och festade var väl när jag var i Barcelona? Så det är typ en månad sedan jag var ute och festade sist. Duktig tjej va? Haha! Jag har fått för mig att man kan börja se sliten ut om man dricker alkohol för ofta. Sen har jag fått sjukt stor respekt för alkohol på senare år. Det känns som att jag har suttit på första parkett och sett hur alkoholen förstör människor alldeles för länge nu.. Det är hemskt att se. Och hemskare är det att man inte kan göra annat än att bara kolla på. Man kan självklart säga vad man tycker om det, men det är upp till var och en vilken väg man väljer i livet. Det är hemskt att inte kunna göra någonting åt det.. Blir får en klump i magen och blir ledsen när jag tänker på det..

Så jag har valt att börja ta det lugnt nu när jag blivit lite äldre. Och det är faktiskt skönt, och när man inte är ute och festa lika ofta så blir det ju svin kul när man väl är ute. Så jag längtar massor tills på lördag :)  
Svar på en kommentar:

SVAR: Det är ingen jag skulle rekomendera dig att börja bråka med heller..
 
Jag råkade btw ta bort en kommentar nyss, men som svar på den. Nej. Han spänner inte musklerna på bilden. Han visade mig sina tatueringar. Haha :)
 

Maria Montazami

Jag surfade in på Maria Montazami blogg och hittade en bild på henne när hon hade en så fin outfit på sig.. Så jag surfade runt lite för att hitta en liknande outfit.. En "bond"-skjorta, ett par slitna jeans och ett par höga klackar är fan as snyggt tillsammans ju! :)

Jag ska beställa skjortan, jeansen fanns inte i min storlek.. Men jag ska kolla runt lite mer efter slitna jeans.. Sjukt snyggt :)
 
Vad tycker ni, är det en flipp eller flopp på den?
 
1. H&M
2. Diesel
3. Nelly shoes

Vilken underbar morgon!

Eller underbar dag rättare sagt? Haha! Jag har nyss vaknat nu i allafall.. Jag var så sjukt trött igår både på dagen och på kvällen, så sov jag ända tills jag vaknade idag.. Så skönt! :)  Så nu är jag jätte pigg!! Weei!! Sitter och äter frukost med mamma och hennes barn nu, mamma har kokat kaffe till mig och bakat nybakat bröd. Hur gott? ♥
 
Mammas barn sitter och pratar med mig för fullt nu, haha barn som är typ två och pratar är så jävla söta. Jag smälter typ! En liten tjej sa nyss Jag älskar dig Madde! Haha så jävla söt! Så jag har verkligen haft en mysig morgon/dag. Jag ska ta och klä på mig nu, sedan läsa lite bloggar.. Bara ta det lugnt. Kanske lägger upp en outfit bild sedan.
 
- Nybakat bröd, ett kex och kaffe ♥
- Mamma är bra på att baka hon!

Om ni undrar vad jag har för mig?

Så har jag suttit inne på skype med Krille dom senaste tre timmarna och pratar om allt och ingenting.. Det är mysigt. Han har stora muskler och många tatueringar. Det är nice. Så nu vet ni det.


Svar på en kommentar:

SVAR: Ja, det var jätte kul att se dig med Linda! Det var ju ett tag sedan man såg dig :) Haha jaa, fan va roligt det var när du och Jocke var tillsammans och jag och Patrik var svin små.. När ni tog med oss och badade i Häggdånger, Haha! Och jag tyckte att jag blev sin fin när du sminkade mig och gjorde massor med små flätor i mitt hår, haha! :D
 
Jag har sjukt många roliga minnen från den tiden :) Haha! Hoppas att allt är fint med dig!! 
 

Så här ser jag ut idag:

Visst känns det verkligen som att augusti är sommarens sista månad, och att man typ måste passa på att använda sina sommar kläder en sista gång nu :( Buhu.. Sommaren är över så fort! Så tråkigt..  Det känns verkligen som att det nyss blev sommar, och nu är den snart över igen.. 

Haha, jag har typ hängt fram alla klänningar som är vardagliga och helt OK att ha på jobbet. Bara för att hinna med att använda dom en sista gång nu under dom veckorna som det är varmt här uppe i Norrland :) 

Den här virkade klänningen har jag haft på mig idag: 


Svar på en kommentar:

SVAR: Tack för tippset, klickade in mig där.. Super fina väskor ju :)
 

Bull-mamma! ♥

 
Haha mamma har bakat massa bullar och kubbar idag, hon frågade om jag skulle ta med mig några på jobbet om jag blev fika sugen.. Haha så söt ♥
 
Jag ska snabba mig som fan nu och göra mig klar för en dag på jobbet, sedan blir det massa fottande med Maria. Har en sjukt kul sak att berätta för henne också, hon kommer att dö av skratt. Det är bra att skratta ;) Och fan va roligt det kommer att bli att fotta idag. Om det blir några bra bilder så kanske jag lägger upp någon bild här på bloggen också så ni får se :)
 

Svar på en kommentar:

SVAR: En videoblogg kommer ni aldrig att få se, det tycker jag är lite halv töntigt. Men lite små filmer från fest och vardag kan jag självklart lägga upp till er ♥
 
Här kommer några filmer från mitt youtube konto :)
 
- En söt apa i Thailand!
 
- Mindre söt apa i Thailand.. Ursäkta skriket i slutet av filmen ;)
 
- Efterfest i Malta
 
- Snor full Madde i Stockholm! ;)
 
- Min lillebror och katt, haha!
 
- När jag är full kan jag allt ^^
 
- Tok fulla tjejer i tunnelbanan ^^

Godnatt!

Jag ska upp tok jävla tidigt imorgon och jobba, och efter jobbet så ska jag och Maria fottas. Sjukt kul ju? Jag längtar jätte mycket!!!  :) 
 
Så jag ska göra lite kvällsfika nu, sedan ska jag krypa ner i sängen.. Jag är sjukt trött. Och ska jag orka med hela dagen imorgon så behöver jag min sömn. Vi hörs imorgon alla fina läsare!! Btw, fan va många ni börjar bli nu? Sjukt kul!! ♥
 
S å   h ä r   h a r   j a g   s e t t   u t   i d a g  : 
 
 
 

Jag måste bara få skriva av mig..

Jag snodde min kompis iPhone idag och kollade snokade runt lite inne på instagram, det verkar kul.. Jag kanske ska skaffa mig en jag med? Det är kul med bilder. Och alla andra har ju liksom ;)

Samtidigt stör jag mig lite på vad andra lägger upp för bilder. Eller, nej. Jag stör mig inte på bilderna. Jag stör mig på texterna som man skriver till själva bilden. Och nu ska jag vara seriös. Sten seriös. För jag hänger inte med. Döper folk verkligen sina bilder, med deras ansikte på till:  "sexig" "good looking" "fabulous" "beautiful" "hot" och så vidare, och menar det? Jag läste det på några bilder idag. Jag är ärligt talat i chock. Den här listan med självgoda komplimanger som man ger till sig själv kan göras lång. Riktigt lååång..
 
Sen hann jag inte kolla så där jätte mycket på allas bilder när jag var inne på Instagram idag, men de jag såg räckte. Haha! Men en ärlig fråga till er nu. Ni som använder detta, skriver ni också så? Om ni lägger upp en bild på er själva? Skriver ni då att ni är sexiga för att ni menar det? Är det så det fungerar nu förtiden? Eller är det ett skämt? Att man driver om det? Eller är detta på riktigt? 
 
Och om det är påriktigt, då är det väl bara jätte pinsamt ju? Eller jag tycker att det är fruktansvärt sjukt om det är så att vissa helt enkelt inte nöjjer sig med att få ett "like" eller en snäll kommentar på bilden.. Utan dom måste skriva ut det själva.. Är inte det lite halv pinsamt? Jag tycker bara att det hela är.. Lite halv sjukt gjort? Att man gör så. Är det så att man har en så dålig självkänsla att man måste göra så för att hävda sig själv? Då är det ju tragiskt. Sen känner jag lite så här, Om någon skriver "HOT!" på en bild, då vill inte jag gilla den bilden eller kommentera den.. Jaha, men va bra. Hon vet att hon är snygg. Då behvöer väl inte jag bekräfta det en gång till. Det blir liksom lite halv fel. 
 
H ä n g e r   n i   p å   h u r   j a g   t ä n k e r ? 
 
Det är väl helt okej att tycka att man är snygg, men måste man skriva det själv på precis ALLA bilder? Blir inte det bara.. Lite fult då? Eller lite fel? Eller fel är det väl inte heller. Jag vet inte hur jag ska förklara som, men jag blev bara lite paff när jag såg det.. 
 
 

Puss-kalas!

Herregud, jag har precis beställt hem lite accessoarer och skit som jag egentligen inte behöver från StyleByTyra.se, och henne tycker jag inte ens om? Men aja. Jag ska ju ut och festa i helgen, så fastnade liksom på den sidan.. Och jag vill ha nått nytt i helgen så man känner sig lite fin.. Haha! 

På nått konstigt vis så känner man sig alltid finare om man har nått nytt på sig när man går ut, eller jag känner mig rättare sagt i allafall finare då :) 
 

- Nej, Mickey skriker inte på bilden. Han gäspar! ;)

- I n g  e n   ä l s k a r   d i g   s å   s o m   j a g   ♥
- Jag insåg precis att jag pussade på Mickey på två av tre bilder, så det här inlägget fick heta "puss-kalas", haha! Det skulle dock vara sjukt kul att veta hur många pussar den här lilla hunden får varje dag av mig och mamma?
 
Älskade lilla hund! ♥

Lunch med Ullis ♥

Jag har precis ätit lunch på Kanal Cafeet, kött och bearnaisesås.. Och nu är jag hemma hos mamma igen, jag ska nog lägga mig i soffan och kolla på tv och försöka sova en stund.. Haha jag är så sjukt jävla trött ^^ 
 

Fin outfit :


1. H&M
2. Nelly Accessories
3. HULTQUIST
4. Stella McCartney
5. Mulberry
6. Fokiwa

Det är bra att skratta!!

Haha mamma kom nyss hem från Häggdånger med Mickey, jag satt och åt frukost.. Så Mickey hoppade typ upp på stolen bredvid mig, och blev typ helt jävla galen i min macka? Haha jag skrattade så jävla mycket! Var bara tvungen att filma honom och lägga upp filmen här på bloggen ♥

Jag ska snart gå ner på stan nu för att jobba några timmar, jag är dock sjukt trött idag :( Jag gick och la mig vid tio igår.. Men somnade inte förend vid halv ett.. Så jag är hyffsat trött idag.. Drygt!
 

Mys kväll ♥

Jag har plockat fram första säsongen av Desperate Housewives och plockat fram lite hjärt chips.. Jag ska tvätta av sminket nu och mysa ner mig framför TV:n.. Jag är så jävla trött asså.. Haha, känns som att jag ät trött varje dag? Men det är så. Jag är så jävla ap trött! 

Jag ska försöka att komma i säng tidigt varje kväll nu, och sova minst åtta timmar varje ikväll. Då borde jag bli piggare :) 
 

Eeh.. Det blir ett NEJ på den va..?

 Lite halv pinsamt att människor ens skriver nått sådant till någon som dom förmodligen inte känner, men men. Det blev ju ett halv kul inlägg idag i allafall.
 

Gårdagen i bilder:

Jag känner mig helt tom på ord idag.. Jag vet liksom inte vad jag ska blogga om riktigt. Jag har så mycket jag vill skriva om, men jag vet inte hur jag ska formulera mig? Det kanske kommer tillbaka under dagen. Det visar sig.

Här är några få bilder från igår:
 
- Söt bögen våran ^^

Svar på en kommentar:


SVAR: Att dejta en äldre man som är runt 30år känns som allt annat än aktuellt. Älder män runt 30-års åldern som fortfarande är singel känns som ett vandrande varningstecken. Det känns som att det kan vara nått fel på dom? Jag dejtar bara killar i min ålder. Mix ett år yngre, max tre år äldre. Det är perfekt åldersskillnad.


Det här är konstigt..

När jag gick och la mig igår, så hade jag ont i magen.. Och när jag vaknade imorse så hade jag mjälthugg? Och nu har jag ont i magen igen. Var inte det lite halv konstigt? 
 
Jag var bara tvungen att skriva om det på bloggen. Sjukt konstigt ju? Haha. Aja, jag ska svepa min koppe med kaffe nu, och fika lite med mamma.. Hon hade varit på Flodins Bageri nu på morgonen och köppt frukost till oss ♥
 
 

Jag drar till bögen!

Jag ska snart gå och möta upp Sanna nu, sedan ska vi gå hem till Bög Jonas och ha mys kväll. Vi tänkte kolla på en tjej film (det är det som är bra med bögar, dom gillar samma sker som oss tjejer ♥), beställa hem pizza, äta godis och bara mysa.. En riktigt nice söndag ♥

Vi hörs kanske senare ikväll när jag kommer hem, PUSS!! 

 
 
 
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Min lägenhet är såld. Mina grannar var toppen! Och jag har aldrig fått nått klagomål för att jag spelat för hög musik eller haft fester. Men jag fick klagomål när jag satte upp denna texten på min dörr:


Gårdagens fail..

Jag råkade dubbel klicka på min pizza, så fick hem två st jävla pizzor? Detta händer typ bara mig!
 

Så här ser jag ut idag:

Fan va seg jag är idag.. Klockan är redan tio i åtta på kvällen och jag känner fortfarande nyvaken! :( Det kommer nog att bli en tidig kväll ikväll.. Igår låg jag uppe typ till klockan ett på natten och kollade på TV.. Somnade i soffan, och vaknade vid tre tiden av att min lillebror kom hem från krogen.. Haha! 

Så ikväll blir det somsagt en tidig kväll.. Jag känner mig helt slut just nu. Så jag ska ta fram lite chips och dipp snart och slå på en riktig tjej film ♥
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Ja, jag tränar pengar på min blogg. Det är absolut inga stora summor pengar, men det är pengar jag får för nått jag älskar att göra :) Jag älskar att blogga. Det är det bästa jag vet ♥

Sen skulle jag säkert kunna tjäna mer på min blogg om jag inte var så jävla kräsen. Men det jag blivit erbjuden än så länge är ingenting som lockar mig.. Jag vill inte lägga upp osmaklig reklam på min blogg för att få några extra hundralapppar i månaden.

Sen är det så många som bara vill utnyttja en. Typ "företag" som vill att man skriver på ett kontrakt med dom för att tjäna pengar. Och jag vill inte ha någon människa som ska berätta för mig vad jag ska skriva om, eller hur många inlägg i veckan jag ska skriva. Jag vill skriva om de jag känner för, när jag känner för att göra det :) 
 

GODMORGON!!!

Jag vaknade vid ett idag av att mamma kom hem från Häggdånger och väckte mig, så fick en morgon kram av henne.. Sen så vi åkte ner på stan tillsammans för att shoppa lite, och fika på Rutiga duken ♥

Jag sitter och kollar på Desperate Housewives nu och myser lite, ska snart göra mig nått mer att äta.. Typ en toast med fullkornsbröd eller nått. Med mycket smör och ost. Jag har bara ätit en kladdkaka och en kopp kaffe idag, så jag börjar att bli lite hungrig nu ^^ 
 

Nu fick jag till det!

- Jag tog på Mickey en tröja som matchande min tröja idag.. Haha va söt han blev lilla vännen min ♥

Jag skulle egentligen gå ut och festa både ikväll, och imorgon. Men jag känner att stormen som cirkulerar runt mig just nu måste få lägga sig lite innan jag går ut igen.. Jag orkar inte mer frågor. Eller jag känner inte att jag klarar av att svara på alla än.. Jag vet hur det blir som när man är full, man är inte blyg för att prata med någon.. Då kan man prata med alla, haha. Men jag orkar inte än. Allt måste få lägga sig lite först. Och sen vill jag inte hamna i någon tvist med någon bara för att situationen är som den är just nu.. Så det är nog bättre att hålla sig hemma ett tag till. Jag mår nog bäst av det också. Annars kommer jag bara säga nått dumt, och ligga hemma med ångest på söndag. Haha! Så lovade mamma att hålla mig hemma hela helgen. Och har man lovat, så har man lovat!

Sen är jag faktiskt helt sjukt trött efter en vecka på jobbet också. Efter att ha haft en sommar full med fest, resor och låååånga sovmornar blev det som en chock för kroppen att komma tillbaka till jobbet, haha! 
 
Så ikväll ska jag beställa hem en pizza, och köpa hem massa chips med dipp och popcorn.. Ta med täcket in i soffan, ta på mig krilles mjukisbyxor och kolla på några avsnitt av Desperate Housewives :) 
 
- Ingen älskar dig så som jag ♥

Alla dessa frågor..


Så här ser jag ut idag:

Visst ser jag "sportig" ut idag när jag har min nya Scapa piké tröja på mig? Haha!  :) Hur som helst så har det inte hänt så mycket idag. Jag har nyss ätit två rostade mackor med smör och ost på. Nu sitter jag inne på Nelly.se och kollar på lite nya kläder. Jag ska nog beställa nått nytt.. Jag känner mig på lite shopping humör. Vill ha en ny fin blå tröja. Det är fint ♥
 
Jag ger er en update senare idag om det blir någon shopping, så vi hörs lite senare. Här kommer en bild-bomb på min outfit:

Tröja - Scapa
Jeans - Gina Tricot
Skor - Nelly Shoes
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Det skulle jag förmodligen inte göra om jag inte visste vet du var, jag är somsagt lite rädd för vissa människor.
 
Men å andra sidan så är jag fett dålig på att svara på vänförfrågningar.. Så fort jag får en friend request så tänker jag alltid: Aja, jag kollar upp vem det där är om ett tag.. Sen glömmer jag bort det. Eller så orkar jag bara inte ta tag i det. Så här ser min friend request ut på min facebook nu liksom. Haha, jag måste ta mig tid och gå igenom den någon dag! :)  
 
 

Åååååååh...

Va arg jag blir!!!! Kan vi inte bara avskaffa körkortet för äldre män inom en viss ålder som har noll koll på vart dom kör och hur dom kör som?! Hur svårt är det att blinka när man ska köra åt höger?

Detta, blandat med mitt sjukt dåliga morgonhumör.. Åh, vilken dålig start på dagen detta blev!!!
 

Svar på en kommentar:

SVAR: Kan inte annat än hålla med varje ord du skriver, alla har vi någon gång tagit ett dumt beslut i livet. Och tyvärr så vill vissa människor leva kvar i den tron om att man fortfarande gör om samma misstag gång på gång.. Otroligt tråkigt :( 

Men tyvär så är vissa människor så. Och det kommer alltid att finns den typen av människor som aldrig har en aning om egentligen någonting alls, men tro sig veta precis allt om allt och alla. Sjukt störiga människor. Jag tål dom inte.
 
Och jag förstår inte hur man som en helt utomstående människa kan tro sig veta så mycket om någon som man inte ens känner.. En gång för alla nu. Kristoffer har varit en riktig bad boy som både gjort det ena och det andra, men det är historia. Kristoffer knarkar inte :) 


Middag!

- En vesuvio med bearnaisesås! :) 


Svar på en kommentar:

SVAR: Nej, det är klart att han inte gör. Det var det dummaste jag har hört! Han har väl varit lite av en bad boy, med det var för jätte länge sedan.. Sen hänger ryktena kvar.. Bara idioter som du som tror på sådant :( 
 

Livet är bra lustigt..

 Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men helt plötsligt känns det som att hela världen vill vara min vän. Det är sjukt. Folk som jag inte ens visste låg som min vän på min facebook sida skriver till mig och undrar vad som hände i mitt liv. Människor som jag aldrig i hela mitt liv ens pratat med, som jag inte ens vet om dom bor i Härnösand eller på annan ort i Sverige skriver till mig som att vi kännt varandra precis hela livet.. Och dessa människorna har jag aldrig ens pratat med irl i hela mitt liv? Alla vill helt plötsligt ta en fika med mig någon dag, helst samma dag som dom skriver till mig, och låta mig prata av mig.. Jag får jätte gärna komma hem till "kompisar" som jag inte träffat på flera år också. För att se en film och prata lite skit med dom och deras kompisar. För just nu, när jag är som ledsnads.. Och hela mitt liv är helt upp och ner, då vill alla vara just min kompis..
 
Jag är inte dum i huvudet. Jag fattar så klart att detta bara är ytliga människor som vill höra lite skvaller. Träffa mig en gång, i hopp om att jag ska blotta mina beslut som jag har fattat och berätta om allt som har hänt dom senaste veckorna.. Jag blir ledsen att människor beter sig så här. Jag skulle aldrig göra bete mig så? Jag skulle aldrig våga. Träffa någon som jag egentligen inte känner, och egentligen inte ens bry mig om för den delen, bara för att få höra lite skvaller?
 
Det förvånar det mig att det är så jävla många människor som hör av sig till mig. Att alla är så intresserade av vad det är som händer i just mitt liv. Är det verkligen så intressant? 
 
Det helt okej att vara nyfiken. Det är alla människor. Speciellt jag! Men är det verkligen okej att bli så jävla nyfiken, att man går så långt att man bjuder hem mig i hopp om att jag ska öppna mig som en bok för en grupp människor som jag inte känner. Ärligt talat. Tror ni verkligen att jag skulle göra det? Komma hem till någon som jag inte känner, och lätta på mitt hjärta.. Jag är förvånad att man beter sig så. Eller beter man sig så nu för tiden? Eller är det jag såg råkat ut för en grupp med freaks till människor? 

Jag har inte svarat på nått som dom här människorna har skrivit till mig, jag har däremot gått in på deras profil och tagit bort dom som vän. För sådan är jag. Jag är både blyg och fruktansvärt skygg av mig. Jag är rädd för att bjuda in nya människor jag inte känner i mitt liv. Jag har mina vänner. Mina riktiga vänner som jag har kännt i flera år. Det är dom jag litar på, Och det är dom jag kan öppna mig för utan att bli dömd. Och det är dom som finns där för mig när jag är ledsen.. 

Sen förstår jag självklart att alla inte hänger med om vad det är som händer i mitt liv just nu, och att det är svårt att förstå allt jag skriver om just nu. Men ge mig tid. Ni behöver inte skriva till mig på facebook. Och ni behöver inte erbjuda mig att bjuda mig på en fika på stan för att träffa er. Det är inte nödvändigt. Jag kommer att skriva ett inlägg och berätta allt för er ♥Skype är bra..

när man sitter i varsitt land..
 
 

Min vovve är hemma! ♥

Jag hade helt glömt att mamma skulle lämna honom hemma hos henne idag medans hon åkte bort.. Blev så himla glad när jag öppnade ytterdörren och såg Mickeys komma springandes och hoppa upp i min famn. Ååh, min lilla bebis! :) 

Mickey har varit ute i Häggdånger med mamma och hennes kille några dagar nu medans jag har jobbat.. Jag vill inte lämna honom ensam hemma mer än max typ två timmar. Och det funkar ju inte när jag jobbar. Så jag har inte träffat trollet mitt sedan i söndags nu. Buhu, har saknat honom massor! Vi ska gå ut på en mega lång promenad nu ♥

Ska ringa till Maria också och säga att jag inte pallar att gå ut idag.. Jag tappade helt suget på det idag när det började regna. Sen vill jag inte dricka två gånger på en vecka, det känns bara sjukt onödigt att få i sig mer alkohol än nödvändigt liksom.. 
 
- Ska låta Mickey springa löst på gräsmattan också, han älskar det :) :)
 

Gårdagens shopping:

Jag sprang in på H&M igår för att köpa en hårfärg, mitt hår har ju fan sett förjävligt ut när det blekts i solen.. Plus en ljus utväxt i hårbotten liksom.. Haha! Men jag fastnade vid underkläderna.. Alltså, jag har hittat två BH:ar som jag kan ha från H&M? Sjukt NICE!!!! :)

Okej, dom kanske var lite liten. Men dom passade, och dom var fan skit snygga på! Jag älskar de rosa settet som jag hittade. Jag älskar att ha BH:ar som man får fylla upp själv, det är så mycket snyggare än att ha på sig en push up BH. Har man på sig en BH som man fyller upp själv så ser man precis hur tjejens kropp är formad.. Och det är så mycket mer sexigt än att trycka upp brösten i en push up BH, tycker jag i allafall :)

- Hittade en BH på rean också? 50:- bara! Jag fick dock blocka ut alla push up kuddar som var i BH:n för att det skulle passa mina bröst.. Men det gjorde bara att BH:n blev snyggare på.

Svar på en kommentar:


SVAR: Tack, va glad jag blir!!! :) Haha nej, jag har verkligen inte tips på hur man får bort kärlekshandtagen.. Jag har två egna kärlekshandtag som som jag vill bli av med. Har ni läsare några bra tipps på det? ♥

 

Så här ser jag ut idag:

 G o d m o r g o n   p å   e r !  ♥

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle kliva upp redan klockan sex imorse för att kolla på nyheterna och göra i ordning världens super frukost.. Typ fullkornsflingor med färsk frukt i, en toast med extra mycket smör och ost i och ett stort glas med apelsinjuice till det..  Men jag låg och snoozade i mammas säg i två timmar istället.. Haha, jävla skit också ^^

Så jag hann inte med någon frukost idag heller, jag är oftast så jävla stressad på morgonen att jag inte hinner med att äta frukost.. Också blir jag svin hungrig innan lunch, så då äter jag nått snabbt då.. Sen är jag inte hungrig när det väl är lunch.. Och så vidare. Eller jag är inte stressad på morgonen, jag gör bara så mycket andra saker som just då känns roligare än att göra i ordning frukost.. Haha, typ som att sitta inne på min facebook och min blogg som nu. Haha, men det är väl som det är! Jag får göra ett nytt försök imorgon :)