Panik!

Jag vaknade runt klockan ett idag av att både Mickey och Kristoffer inte var hemma.. Så ringde upp Kristoffer och frågade vart dom var. På McDonalds? Svarar han. Det här låter töntigt, men mitt hjärta stannade typ när Kristoffer sa att han hade satt min lilla Mickey utanför McDonalds medans han satt inne på McDonalds med en kompis och åt mat.. Fick världens panik, så kastade iväg min iPhone och hoppade bokstavligt talat upp ur sängen. På med träningskläder, och sprang ner på stan för att hämta Mickey..
 
Jag har aldrig lämnat han utan för en affär för att gå in och handla. Eller lämnat honom utanför McDonalds eller nått liknande för att gå in och äta själv.. Aldrig. Jag tycker att det är så jävla respektlöst mot sitt djur. Det är faktiskt ett djur. Och jag tycker så jävla synd om djur som får sitta helt själv ute på en gata och vänta på att husse ellet matte ska komma tillbaka.. Vem som helst kan ju komma och ta Mickey av mig om jag bara lämnar honom? Det finns så många idioter som går lösa.. Som kan fan göra vad som helst..
 
Fick panik och började att gråta medans jag sprang allt jag hade ner på stan för att hämta honom.. ♥ Nu ligger jag och Mickey i soffan och kramas.. Lille hjärtat mitt!!
 

Kommentarer
Miche linde säger:

Älskar verkligen din blogg, och din ärlighet!! Du kommer att bli en fantastisk mamma när du väl blir det!!! Gulligt att du tar så bra hand om din hund.. Kramar! <3

2012-09-02 | 15:54:20
Anonym säger:

Jävligt nice krolle för att bara slänga i sig massa pizza och skit måste jag säga ;)

2012-09-02 | 19:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback