TGIF

Jag vill bara börja med att säga: TACK, snälla ni för alla bra tipps på bättre telefoniavtal till mig. Vilka underbara läsare jag har ♥ Blev helt varm i hjärtat igår när jag läste era kommentarer! Men man blir ju lite halv fundersam på vad fan jag har för jävla abonnemang när jag betalar minst två tusen, medans andra betalar fyra till fem hunda kronor? Skumt!

Aja, idag är det fredag! Och fy fan va skönt men helg!!! :) Jag har planerat en hel helg när pyamasen på, håret är i en toffs, täcket och kudden ligger i soffan och jag har massa chips, dipp, popcorn och godis framdukat framför mig på vardagsrumsbordet. Och jag har laddat upp med massor med Desperate Housewives avsnitt och andra bra tjej filmer. Iphonen ska vara avständ hela helgen. Och rullgardinen ska vara nerfälld tills jag vaknar på lördag runt tre fyra tiden på dagen.. Underbart. Allt är planerat. Jag ska ha en sjukt soft helg med andra ord. Haha, jag har längtat sedan i måndags efter att det skulle bli helg igen, haha ♥
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

låter som en soft helg de dära du :)!! ska faktiskt käka massa chips & dipp ja med , så sjukt gott så & massa godis helt galet beroende framkallande =D!


btw sjukt bra blogg har du =D!

2012-09-14 | 13:21:28
sandra säger:

p.s glömde mitt namn / sandra

2012-09-14 | 13:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback