♥ G O D M O R G O N ♥

Hade det inte ringt på min dörr tok tidigt imorse så hade både jag, Kristoffer och Johan fått sova ostört tills klockan elva idag!!! Men vi lyckades i allafall somna om igen. Så underbart att få samla på sig lite sömn!! Jag älskar att få känna mig utvilad och pigg. Och det är ändå lite magiskt det här med Johans tänder, när han inte har feber och är förkyld så sover han mycket och länge, och jag som verkligen älskar att få sovmorgon! ♥
 
Utvilade och pigga så sitter vi i vårat kök nu och äter en sen frukost, en stor kopp med kaffe och mjölk, två knäckemackor med ost och ett stort glad med juice får bli min frukost idag. Perfekt start på dagen!
 
<-- Kex & rostad macka --> 
 
Haha denna lilla pojken, man måste ju ha nått ätbart i varje hand. Åh, han är så underbar som får mig att skratta och le varje dag! 

Kommentarer
Anna säger:

Gud vad lyxigt att sova så länge... :) Jag vet inte vad jag har för fel. Kan aldrig sova på dan då min bebis sover... känner mig bara stressad då =/ Försöker alltid men ligger och tänker på 70 saker samtidigt. Hon vaknar fortfarande 2-3 ggr på natten också så man är konstant dötrött. Aja, får väl sova då hon flyttat hemifrån eller nåt ;)

2014-06-05 | 14:10:53
Bloggadress: http://anlo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback