It's just a bad day not a bad life ♥

I går fick jag inte ur allt schampo ur mitt hår så fick tvätta det två gånger istället för en gång. Och det upptäckte jag vid tolv på natten när mitt hår hade fått självtorka och var torrt igen. Så bara att börja om igen. Gick och la mig med blött hår, sen har jag vaknat om vart annat hela natten. Är det inte Johan som vill amma så är det Kristoffer som snarkar så högt att han väcker mig!! Åh.. Det finns inget värre än när man inte får sova..
 
Och eftersom att Johan har sovit lika dåligt som mig i natt så var han så trött att han somnade tidigare idag än vad han brukar göra, och jag somnade om bredvid honom. Så himla skönt att få somna om, men jag fick knappt sova i en halvtimme innan jag vaknar av att Kristoffer väcker mig för att fråga mig nått? Åh, jag är inte alls på nått vidare super bra humör idag. Tvärt om. Jag är på ett så jävla dåligt humör! Men vad gör det? Som rubriken lyder, It's just a bad day not a bad Life ♥
 
Hejja hejja, resten av denna dag ska bli toppen! Och så fort Johan vaknar så ska jag ta tag i alla saker som ska göras inför morgondagen! Ha en fin torsdag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback