Less man blir asså..

Igår när jag gick och la mig så fick jag en så obehaglig känsla i magen, typ som att det var nått jobbigt som skylle hända.. Så låg vaken jätte länge och kunde inte alls somna om. Och herregud så rätt jag hade om det. Precis när jag höll på att somna om så hör jag hur min hund som ligger ute i vårat vardagsrum (han ligger ofta och sover där för att det är svalare där än vad det är i vårat sovrum), hoppar ner från soffan. Sen hör jag hur han lyfter på benet och kissar på våran vardagsrums matta?!! Vad i hela helvetet? Så jag flög upp ur sängen på sekunden och sprang ut till vardagsrummet för att se om jag verkligen hörde rätt. Och jävlar va rätt jag hörde. Och jävlar va förbannad jag blev!! Jag tog tag i Mickey och skällde ut han efter noter, tryckte ner han mot mattan och frågade (mer skrek) va i helvete han höll på med..  
 
Det värsta jag vet är bakterier och smutts och äckliga saker. Jag ryser! Och är det nått som jag verkligen tycker är så jävla äcklig så ä det kiss. Och på min fina matta!!!!!! Förbannade jävla hund. Jag är så förbannad idag!! Men jag tror jag vet varför han gjorde det, innan Johan föddes så sov Mickey alltid i våran säng med oss. Och nu när Johan sover med oss så väljer Mickey själv och lägga sog i sin korg eller ute i vårat vardagsrum, och han är säkert jätte avundsjuk på Johan. Och det är väl därför han gjorde så. För han hade fått varit ute och kissat innan vi gick och la oss. Så jag försöker att tänka på det och vara lite förstående så att jag ska vara mindre arg. Men asså..  Ååh, så jävla onödigt av honom.. Detta tar så mycket energi av mig. Istället för att vara glad idag så är jag arg som ett bi. Och ledsen. Och nu måste jag:
 
1. Slänga ut mattan och få den riktigt tvättad.
2. Dammsuga hela vardagsrummet, för det måste jag alltid göra innan jag tvättar mina golv. Även om det var nyss jag dammsög, Nått konstigt jag har för mig!
3. Tvätta och skura golvet med hett vatten, skurmedel och klor för att ta död på alla baciller!
 
Och detta måste göras när Johan sover. Lucky me! Där rök min egna tid idag.
 Kommentarer
C-J säger:

Men åååh sånt där e verkligen hopplöst :( :( :( kraaaaam!!

2014-06-03 | 13:37:06
Josefine säger:

Fy! Men va glad att det är hundkiss, vår ena katt får ibland för sig att kissa på golvet och det är nästan omöjligt att få bort! Luktar för jävligt! Så jädra äckligt.
Blää

2014-06-03 | 13:51:31
Bloggadress: http://juicesplaces.wordpress.com
Anonym säger:

Men herregud! Stackars hund! Hur kan man skrika på en hund som gör på sig? Han mår ju uppenbarligen inte bra och du bryr dig om din matta?! Nej fy, tappade all respekt för dig här.. Hjälp hunden med problemet istället, involvera honom med Johan istället för att utesluta och skälla på honom. Usch, hjärtat blöder..

2014-06-03 | 20:02:08
Anna säger:

Haha den där som kommenterar anonymt har nog inte hund själv tror jag;) det är ju EN sak att märks det dagen efter och skälla på han MEN helt klart en 100 poängare att det gjordes direkt efter det hände(y) och att kommentera något man inte vet nåt om, ja, sånna människor finns tyvärr överallt...

2014-06-03 | 22:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback