♥ S E M E S T E R F I X ♥

Sådär ja, jag klickade hem lite rese grejer till Johan som vi ska ha i bilen när vi åker till Dalarna på semester nästa vecka! Om ni undrar varför vi inte beställt hem detta tidigare är det för att jag och Johan nästan aldrig åker bil. Vi går nästan alltid dit vi ska, dom gånger vi åker bil är när vi åker till Birsta eller Kramfors och dom gångerna är lätt räknade.
 
Idag ska jag lägga fram fina outfits till Johan som han ska få ha med sig till Dalarna, jag ska tvätta det som behövs tvättas inför resan och hänga alla kläderna som vi ska ha med oss. Imorgon blir det till att börja packa våra väskor, skriva en inköpslista och pyssla på lite här hemma. Det är lika bra att jag börjar att packa och göra klart allt det nu för känner jag mig själv rätt så kommer jag att vända upp och ner på hela lägenheten på torsdag och städa i varenda lite vrå här hemma så det är rent och fint när vi kommer hem igen. Att få komma hem till ett välstädat hem som är i tipp topp är så underbart.
 
 

Kommentarer
Malin Nordlöf säger:

Det där sparkskyddet är de i plast? Jag har ett liknande suveränt bra, men det sprack av kylan i vintras. Vill köpa ett nytt så vart har du köpt de? :-)

2014-06-30 | 17:01:29
Bloggadress: http://niilaaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback