♥ S Ö N D A G ♥

Idag började jag dagen med sovmorgon till elva, sen en mega frukost! Två glas med nyponsoppa, en kopp med kaffe och fyra fullkornsmackor och allt gick ner i magen. Eller nästan i allafall, Johan kröp upp i min famn och tog en av mina mackor och åt lite på. 20 minuter satt han i min famn och åt på mackan, ååh! Så mysigt! 
 
Få se vad denna dag har att erbjuda, det är kallt och dåligt väder ute idag och jag är inte alls på topp. Jag känner mig riktigt ledsen och besviken idag för en grej som hände i helgen. Mest besviken. Besviken över att de lilla hoppet jag hade om dig rök lika fort som det kom. Och jag blir så arg på mig själv för jag blir ledsen. Jag borde inte alls vara ledsen. Jag borde vara som alla andra säger, glad. Glad över att du en gång för alla bevisat vart du och dina värderingar står. Vad du väljer att lägga din tid på. För helt seriöst, en människa som gör allt för att starta bråk och dissektioner, som aldrig är nöjd med nått och som tror att det är helt okej att vräka ur den ena saker vidrigare än den andra saken till vem som helst och det ska vara helt okej? 
 
Jag borde ha sagt ifrån så mycket tidigare istället för att ha stått med ett fånigt jävla leende på läpparna och skrattat bort den ena saken efter den andra under dessa år. Jag har blivit riktigt sårad och ledsen över många saker du sagt till mig. Nej. Nu är det nog. Där pepparn växer och solen aldrig skiner, och så långt bort från våran son du bara kan komma. Det är där hör du hemma! 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback