Svar på en kommentar:

FRÅGA: Kan du snälla göra en smink video och berätta hur du sminkar dig, såå fin!! ^^<3
 
SVAR: En smink video blir nog svårt att fixa, men jag kan försöka visa här hur det är jag sminkar mig! Jag använder sjukt blandade märken och produkter som ni kanske ser, så här brukar jag sminka mig i alla fall:
 

1. Jag börjar med att tvätta ansiktet på morgonen, se smörjer jag in mig i ansiktet och på halsen med en dagkräm. Finns det någon finne eller ojämnhet i huden så använder jag en kräm från Garnier som korrigerar bort det fint.

2. Sen på med lite Foundation. Är jag redan solbränd i ansiktet  eller har smörjt med BUS så blandar jag ut min foundation med lite dagkräm för att inte se allt för sminkad ut. Annars så använder oftast olika foundation med olika toner i eftersom att jag oftast har BUS på mig, och då har man inte samma hudfärg i en hel vecka om man inte fyller på varannan till var tredje dag med ny BUS. Jag använder en mörk, en ljus och en mellan foundation för att kunna blanda dom till den hudtonen som passar mig bäst just den dagen. Och jag lägger alltid på lite extra ljust under ögonen för att se piggare ut.  
3. Sen på med lite puder för att få huden "torr" om man ska på med annat ovan på sin foundation, men det är inte alltid jag använder det.

4. Sen på med solpuder på kinderna, hakan och pannan.

5. Lite rouge.

6. Måla ögonbrynen. Jag läger alltid en vil linje under mina bryn för att dom ska bli skarpare.
7. Är jag solbränd och ska göra någonting på kvällen så lägger jag gärna på lite aylaynır och ögonskugga. Men är det sommar och soligt ute så använder jag det aldrig för det känns inte så somrigt, de samma gäller om jag är blek.

8. Sen på med lite mascara!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback