Svar på en kommentar:

FRÅGA: Hur många ggr på natten vaknar Johan? När somnar han på kvällen? och när vaknar han på morgonen? Ibland när du skriver att han ger dig sovmorgon till kl. 11.00, då känns det ju som att han går och lägger sig väldigt sent. Har själv en 8 månaders gammal bebis.
 
SVAR: Det är lite olika, ibland sover Johan en hel natt utan att vakna och ibland kan han vakna 4-5 gånger under en natt. Men då sover Johan alltid längre på morgonen (tack gode gud för det, haha). Han somnar runt åtta eller nio på kvällen. Ibland tidigare och ibland senare. Det är olika från gång till gång. Nu kommer säkert många tycka till, och tyck vad du vill men vi är inte så stränga med tiderna. Snart är våran föräldraledigheten över och då är vi inne i rutiner med tidiga mornar och så vidare.. Så just nu vill vi bara njuta av våran långa och otroligt härliga ledighet tillsammans för det är helt underbart ♥
 
När jag får sovmorgon så är det antingen Kristoffer som är snäll och kliver upp med Johan så att jag får ligga kvar och sova, eller så har Johan gått och lagt sig sent på kvällen. Igår så somnade Johan i bilen när vi var på väg hem från Kramfors och var dunder pigg när vi skulle försöka lyfta upp han från bilen och ner i sängen. Så då var det bara att vara uppe med honom på kvällen, och försöka få tillbaka han i hyffsade rutiner idag.
 
En vecka efter Johan föddes, herregud va brun jag var! ^^
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Tack för svar! Trots att det var ett väldigt vagt svar. Det jag undrade var vilket som var vanligast? Att han vaknar på natten?Eller om han oftast sover hela nätterna? Våran bebis vaknar en gång/natt.

2014-06-30 | 01:04:15
Anonym säger:

Du skriver att föräldraledigheten snart är slut. När ska du börja jobba? Med vad? Och hur mkt? Ska Johan börja hos dagmamma? Eller på förskola?

2014-06-30 | 01:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback