Svar på en kommentar:

Det handlar inte om att vara annonym , man står fortfarande för vad man säger. Man kan inte orespektera folk som skrivet en annonym kommentar , det måste du tåla Madde, du som har en blogg.
 
SVAR: Att stå för vad man säger och att vara anonym när man kommenterar en blogg är två helt olika saker. Vågar du bara skriva din åsikt men inte ditt namn så står man väl inte för vad man tycket. Nej. Är man anonym och lämna en halv spydig kommentar efter sig är man jävligt feg, patetisk.. Ja, you name it! Och personer som beter sig så förtjänar noll i respekt. Inte bara av mig. Av alla som har en blogg och får anonyma kommentarer.
 
Och att jag måste tåla? Jag startade min blogg år 2008 när jag gick i skolan och jag har stått ut med den ena kommentaren efter den andra. Jag har stått till svar till mer eller mindre ALLA kommentarer här i bloggen. Publicerat kommentaren i ett inlägg så att alla kunnat se den och svarat på den. Så visst tål jag idioter som er ;)
 
 
Ni andra fina och helt underbara läsare som bara lämnar massa positiva kommentarer efter er, all kärlek och respekt till er!! ♥

Kommentarer
Josefine säger:

Blir lite trött på att man kör med det här att bara för att man har en blogg då ska man tåla ett och annat. Nej det tycker inte jag. Jag håller inte med alltid i vad folk skriver på bloggar men jag håller faktiskt det för mig själv. Sen får alla tycka olika visst men man måste tänka lite på hur man formulerar sig i text. För text kan uppfattas helt annorlundare än om du hade sagt det ansikte mot ansikte. Så tycker jag :)

2014-06-05 | 23:57:49
Bloggadress: http://juicesplaces.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback