Trött mammi

Haha herregud, det känns som att 90% av alla mina inlägg som jag postar så skriver jag om hur trött jag är! Jag ska bättra mig. Johan och jag varit ute på gården och lekte en bra stund idag i allafall och det kändes riktigt skönt att vara ute idag och få lite luft. Och det känns riktigt bra att Johan är så duktig att leka ute utan att bli uttråkad, för det betyder att det blir mer uteaktiviteter och det är alla tummar upp för det! 

Nu blir det att kasta in en tvätt och sen leka med Johan tills han ska sussa, sen ska jag bara softa och ta det lugnt.. Öppna min påse med ostkrokar och kolla på massa Ugly Betty!!! 
Kommentarer
Izza säger:

Börjar du inte bli lite väl smal?
Titta på dina ben Madde?
Muskler får du genom ett näringsrikt intakt av föda, och kanske gym på det.
Inte oregelbundet, osunt, väldigt mycket underskott och EXTREMT många promenader.
Promenader=minskad vikt
Träning och näringsrikt, regelbundet intag av föda= ökad muskelmassa och minskad vikt/underhudsfett vilket du har extremt lite av redan
Så du tar av musklerna nu vilket för att du går ner i vikt på fel sätt...
Blir bara orolig!!!!!

2014-06-28 | 00:20:34
Anna säger:

Måste hålla med ovanstående talare! Nu tar du av musklerna och är för smal. Att du dessutom skriver emellanåt att det känns bra att röra på dig och bränna fett, vilket fett? Om du tycker att du inte är smal nu så har du nog fått problem med din kroppsuppfattning :( hoppas du hittar tillbaka till din tränade sunt smala kropp, för smalt är inte fint Madde :/

2014-06-28 | 13:51:36
Anonym säger:

Och varför ska det alltid vara okej att säga att någon är för smal och klanka ner på det? Så säger man ju inte till någon som är kraftig? Ja bakom skärmen möjligen..
Jag tycker Madde ser jätte fin ut, och att det är upp till henne att se ut som hon vill. Så länge hon mår bra i sig själv, det är det viktigaste! :)

2014-06-28 | 14:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback