Vad i helvete?!

Jag gick precis in i vårat barnvagnsförråd för att hämta en av Johans vagnar nu när vi skulle gå ut med Mickey, och då har någon flyttat på mina vagnar?! Så här stälde vi dom inte imorse när jag och Johan kom hem efter att vi varit ute med Mickey. Inte nog med att någon har varit och tagit med sina händer på mina fina vagnar (måste tvätta av dom idag), någon har flyttat över alla tillbehör från min ena Emmaljunga vagn till den andra Emmaljungan? Alltså, va fan! Är det någon som tänkt sno mina vagnar?!! Min skötväska var öppnad med? Eller har någon tagit sig friheten att låna någon av mina vagnar? Ååh!!! Inget av det är ok! 

I det här huset som vi bor i så är vi yngst, och vi är dom enda som har barn i hela huset. Några barnbarn som behöver åka vagn har jag inte sett till på dessa två år som vi bott här. Alla barnbarn är äldre än mig här. Men jag är gansks säker på vilka tomtar det som har varit här inne. less man blir asså! Så fort Johan ska sova så ska jag dra upp vagnarna till lägenheten och tvätta ut dom sen får jag ta och ringa pappa eller någon av mina bröder och se om dom kan fixa ett stort jävla lås till mig som jag kan låsa fast båda vagnarna i. 
Kommentarer
Linda säger:

Men asså va?! Sådär gör man inte.Visst att man kanske flyttar på vagnen om den står i vägen men det ser jag ju att den inte gör, jag hade blivit helt jävla galen om nån gjort sådär mot mig! Fan vad äckligt att andra har varit där och kladdat på vagnarna.. Blä.

2014-06-11 | 16:08:13
Linnea säger:

Normalt :S Även varit i skötväskan också, fresh!

2014-06-11 | 21:17:38
Bloggadress: http://MissLJ.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback