Effektiva dagar !

 
 
Min och Kristoffers start på dagen i tisdags:
 
Det här har verkligen varit en vecka i renoveringens namn, gud va vi har fixat här hemma! I tisdags så åkte jag och Kristoffer ner till Birsta bara han och jag för att köpa lite saker till huset. Vi fick med oss fina saker hem, och lite små saker som vi verkligen behövt köpa men inte riktigt orkat tagit tag i det. Som ett väggfäste till en TV som vi har i sovrummet, nya gångjärn till Johans garderobsdörr som föll ner för två månader sedan och lite annat små fix.. Så skönt att vi tog en dag och bara köpte allt som vi behövde och fixade allt när vi kom hem. Nu sitter vår tv på väggen istället för i vår bebis säng och Johans garderobsdörr hänger där den ska. 
   När vi nattade Johan så fortsatte vi fixa här hemma jag och Kristoffer. Kristoffer byggde ihop en bil till Johan som han ska få när bebisen föds som en present och jag målade lite.. Klockan tolv gick vi och la oss. Vilken dag vi hade! Så mysigt att bara umgås lite jag och Kristoffer, även om det kanske låter som vi gjorde tråkiga saker den dagen.
 
Vacker takrosett som ska sittas upp i vårt tak i hallen på övervåningen

Renoveringen i vardagsrummet började vi med redan förra helgen, så imorgon ska jag och min Jompa unna oss en välbehövlig paus från renoveringen här hemma. Och väl hemma så ska pappa Kristoffer och Farmor tapetsera klart i vårat vardagsrum. Jag är så himla glad över att vi börjat med renoveringen i vardagsrummet för gud va jag har längtat efter att få göra fint här inne, men jag börja känna mig riktigt mätt på att flytta runt på möbler och leva i ett ständigt kaos efter en vecka nu.. Jag blir så stressad av att inte få ta ordning och reda runt mig. Det känns verkligen så himla skönt att få plocka bort de stora tapetserarbordet och alla verktyg imorgon. Jag ska fira att det är klart med en ordentlig städning imorgon. Vädra mattorna, dammsuga, torka golven och vädra. Gud va skönt det ska bli!
  Sen är det ju inte helt klart, det är långt i från klart. En bröstpanel ska sättas upp tillsammans med lister runt fönsterna och dörrarna och listerna i taket ska upp. Men, det får vänta några dagar eller någon vecka så jag kan få lite sinnesro innan vår bebis kommer. Bara 12 dagar kvar nu innan BF
 
 
Hur underbar är inte nya tapeten? Jag är helt betagen av den!!
 
Som det ser ut just nu:
Så bra bild den första här under, gamla tapeten är den som siter på "balken" i taket. Sen kommer renoveringstapeten (den vita) och sen kronan på verket. Den randiga tapeten som jag valt ut. Jag är så himla glad och tacksam över att Kristoffer är hemma och gör det så fint här hemma 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback