F R E D A G S M Y S ♥

 
- Helt klart en av veckans höjdpunkter!  Idag direkt efter jobbet så plockade Älskling upp mig från Jobbet och Johan från momma, sen styrde vi kossan mot Dollar för att in handla gotta till fredagsmyset. På Johans önskelista stod nämligen både chokladpengar och en liten önskan om att få gå på Dollar med mamma, självklar hjärtat! Där finns ju både chips och godis, så varför inte? Och han frågade så fint att mitt hjärta smälte lite lätt..
   Innan jag åkte på jobbet imorse så fick Johan en liten veckopeng av mig att hålla hårt i tills jag kom hem från jobbet. För den lilla pengen skulle han köpa sitt godis på "Dolla", så gulligt ♥ 

Nu blir det att mysa ner oss i soffan och kolla på någon barnfilm som Johan får välja ut, äta en god middag, lite gotta och bara mysa tillsammans.. Så underbart! Påskäggen ska vi nog försöka äta ur med, i allafall jag. Den vita tuppen som jag fick av mamma får nog stå kvar en vecka till även om påsken är slut nu bara för att den var så himla fint. Och den var fyld med mitt favorit godis, marsipan med mörk choklad. De som är kvar av det åker ner i magen ikväll!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback