Fint minne ♥

 
Idag tog jag och Johan en promenad ner till Dollar för att få göra någonting mysigt bara han och jag, han var så duktig! Gick hela vägen från huset och ner på Dollar på rätt sida av vagnen (vänster sida som är längst bort från vägen), höll mig i handen eller höll lilla handen i vagnen så fort vi gick över gatan och skötte sig exemplariskt väl inne på Dollar.
   Vi har pratat mycket om att lillebror ska ge Johan ett paket när han kommer ut ur mammas mage och spekulerat runt vad det kan vara för paket som lillebror har med sig till honom.. Två bilar tror Johan att det är. Och när jag har frågat Johan om han ska köpa nått i present till sin lillebror så har han svarat "nää" eller "ah, stumpor" eller "en liten gulli bil" (som Johan får låna när han vill).
 
Idag inne på affären så fick Johan stå själv vid leksakerna och kolla lite medans jag stod två hyllor bort, han lovade att bara kolla på leksakerna och inte riva ner nått och att han skulle ha full koll på vart mamma var. Vilket han gjorde. Kollade till honom genom hyllorna och såg hur han stod och kollade på bebisleksakerna. Frågade om han hade hittat nått som han ville köpa till lillebror och han svarade "ah, den till lillebo", tog tag i lådan och la den stolt under våran vagn. Alltså mitt hjärta smälte, älskade lilla Johan! Världens mest fina och genomgoda lilla människa. Gud va jag blev stolt över min lilla kille ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback