Förlossningsbrev ♥

 
Förra veckan så hade jag tid hos barnmorskan som jag tog med mig min lilla kille till. Det var verkligen super mysigt att Johan fick vara med och han var så duktig där inne, satt bredvid mig hela tiden och hade sin lilla hand på mig. Min ögonsten! Vägde mig, mätte magen som vi konstaterade var väldigt välfylld just nu, kollade att bebisen fortfarande var fixerad och det var han. Han satt fast rejält. Tog blodprov och skrev ett förlossningsbrev som jag inte riktigt vet hur det blev som så här i efterhand.. Jag tyckte att jag hade förberett mig ganska bra innan jag gick dit men väl på plats så vet jag inte riktigt om jag fick med allt som jag tänkt mig.. Jag hade några punkter som kändes viktiga som jag hade skrivit ner, men jag får väl säga till väl på plats om nått inte blir som jag tänkt mig. Viktigast för mig är:
 
♥ Bedövningen - Jag vill ha lustgas, alvedon och akupunktur på förlossningen. Akupunkturen vill jag ha mot smärtan i ryggen eftersom att jag har fel på ryggen och lätt får ont.
 
♥  Om nått går snett - Om dom klipper i mig eller jag måste sys efter förlossningen så vill jag ha fulltillgång till lustgasen. Ingen får så mycket som vrida ner den ett endaste steg.
 
♥ När bebisen kommer - Så ska han till mig direkt!
 
Annars litar jag nog fullt ut på Kristoffer och personalen som jobbar där..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback