Sista arbetsdagen & helgen i bilder ♥

 
H e j s a n ! ♥ 
 
Då var dagen här, sista arbetsdagen för 2016. För att vara precis så är det tre timmars arbete kvar för min del innan jag kramar mina kollegor hejdå och förhoppningsvis så får jag vara hemma en stund den här gången innan vi ska åka in på BB. När jag var gravid med Johan i magen så han jag knappt få vara hemma nått innan vattnet gick. Jag vill hinna landa den här gången och bara få andas lite.. Sova. Släppa vardagen och få vara ledig. Framför allt umgås med min lilla Johan och bara må bra. 
 
Graviditsvecka 36 ♥
 
Det känns lite konstigt att  packa ihop allt på min arbetsplats idag samtidigt som det känns lite som en lättnad att få vara ledig nu. Mest bara för att jag är så trött på kvällarna och det blir svårt att orka med, så att ha möjligheten att kunna gå och sova en stund på dagen nu när jag har lite mer frihet kommer att bli underbart. Men det är mycket med jobbet som jag kommer att sakna, som att få träffa vänner/kollegor varje dag. Bara det är ju en bonus med jobbet. 
 
Titta vart Johan håller sin lilla hand ♥
 
Annars ska nog veckan få fortsätta i samma fina tackt som helgen har gjort, goda middagar och tid med familjen i massor..  Imorgon ska jag fira första lediga dagen med ett besök i en mysig lekpark som ligger ett stenkast från oss, packa med lite fika och bara umgås hela (lilla) familjen. Imorgon är vi alla nämligen lediga från både jobb och dagis. Underbart! 
   Har hittat en ny favorit pizzeria i Härnösand, Östanbäckens pizza house! Jäklar vilka goda pizzor dom har. Tunn botten, lite fett/olja på och smakar som en dröm. Det blev vår middag i fredags och går min vilja igenom så blir det pizza i helgen igen. Eller mitt i veckan, haha. Så gott! 
 
 
I lördags blev det lunch och massa mys i Sollefteå med Kristoffers farmor, jag åt en fläskfilé! Förhoppningsvis så finns det någon god middag till mig när jag kommer hem från jobbet ikväll med ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback