E n v e c k a ♥

 
Om precis en vecka fyller min lilla Johan hela tre år. Tre år?! Herregud!!! Vart har tiden tagit vägen? Min  stora, lilla fina kille! 
   Ikväll slår jag in presenter till honom och fäller några tårar titt som tätt när jag tänker på hur stor Johan har blivit. Hur klok han är och hur mycket glädje han ger oss precis varje dag. Min roliga och hel tokiga lilla kille! Johan är helt galen i bilen Blixten McQueen så jag har hittat lite saker till honom med Blixten på. Roliga pennor, kalsonger, en tröja, någon bil och en film. 
 
 
Kristoffer hittade presentpapper med Blixten McQueen på, blev så bra! Men det räckte inte till alla små saker som vi köpte.. Så det får bli en blandning på paketen ♥ 
 
 
Sen ska han få en alldeles egen cyckel med Blixten McQueen på, en present som kändes så självklar i början av planeringen av presenter men nu.. Nu! Ska min lilla kille verkligen få cykla efter gatan? Blir livrädd bara av tanken nu när jag vet att cykeln står ute i lill stugan på gården. Kommer det verkligen att gå? Kommer han att cykla fint på kanten, stanna för att kolla efter bilarna och så vidare.. Självklart så får han inte cykla själv. Aldrig någonsin, inte nu när han bara är tre år. Vi cyklar/går/springer självklart bredvid, men ändå. En olycka kan gå så fort.. Herregud, mamma-hjärnan går på högvarv. 
   Det får bli korta turer på fotbollsplanen innan vi ger oss ut på gatan, och en hel det springturer för mig bredvid honom.. Min lilla äskling som börjar bli så stor!!
Kommentarer
Anonym säger:

Ett tips är att köpa en cykelstång som ni håller i så har ni bättre kontroll på Johan och cykeln. Är dessutom perfekt när ni ska putta på i uppförsbackarna och bromsa i nerförsbackarna, så slipper ni böja ryggen. :)

Finns bland annat här:

http://www.biltema.se/sv/Fritid/Cykel/Tillbehor/Barntillbehor/Cykelstang-2000023872/

2016-08-01 | 22:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback