E N E R G I

 
Kaffe, socker och lite piff är dom tre viktigaste byggstenarna för just mig dom dagarna när jag inte vaknar upp pigg. Lite smink på ett trött ansikte kan göra att jag känner mig så mycket piggare och fräschare! Det värsta som finns är att vara trött på dagarna.. Vare sig man är hemma eller om man är på jobbet. Det blir liksom ingenting bra av det.

Här hemma har vi sjukstuga, min lilla ögonsten har fått magsjuka igen för fjärde gången den här vintern (att det ens är möjligt?), men idag är han mycket bättre. Lite matlust är tillbaka och han dricker bra igen. Så himla skönt, våra rutiner däremot har varit helt upp och ner i två dagar så min kaffekokare har verkligen fått gått varm här hemma. Johan som i vanliga fall ligger i sängen klockan sju var vaken till kvart över tolv i måndags när Kristoffer var hemma och vabbade, och till klockan tio igår när jag var hemma med honom.. Snacka om skillnad! Jag som inte ens brukar vara vaken så länge på kvällarna. Och att han är vaken, det är som det är när han är sjuk.. Men jag vill så klart vara en pigg mamma som orkar!
   Men idag mår vårt lilla hjärta som sagt bättre, så idag ska bli en så bra dag men rutiner som fungerar igen och jag är både super pigg och glad idag
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback