Onsdag

 
Alltså den här lilla killen, va underbar han är! Så snäll, go, omtänksam, genom god och bara helt jävla fantastisk. Vi har haft en så himla fin dag och kväll tillsammans så känner bara att jag vill skrika ut hur mycket jag älskar min lilla son! känner mig lite extra tacksam ikväll över att få vara just hans mamma och att om några veckor ha två lika fina killar att få vara mamma till.. Får tårar i ögonen av att bara tänka på det. Så lyckligt lottad att få två barn 
 
Jag och min mamma tror att lillebror kommer att se precis likadan ut som vår lilla Jompa, och min sambo tror att lillebror kommer att se ut som Jompa fast med två utåt stående öron för det har han drömt om!  
 
 
M a m m a s   f i n a s t e   
 
 

Nu blir det att ta tag i min kväll, lite egen tid i soffan nu innan jag ska städa upp i huset. Röja bort leksaker, plocka ur diskmaskinen och hänga tvätten. Blir det inte för sent så ska jag plocka fram symaskinen för att sy en gardin till lillebrors rum. Få se vad klockan blir. Jag ska unna mig en tidig kväll ikväll och samla ihop lite extra sömn.. Så härlig känsla att få vakna upp helt utvilad och återställd i sömnen!
G o d   n a t t !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback