Påsken i bilder & ord ♥

 
 
G o d m o r g o n  ♥ 
 
Slut på fina påskledigheter och tillbaka till verkligheten, idag startar jag min tisdag på bästa viset. Med mysigaste känslan i hela kroppen som finns kvar efter den här påsken och vetskapen om att jag bara har fem korta arbetsdagar kvar att arbeta det här året. Helt underbart!
 
Vår påsk har varit så fin, ingen stress alls och vi har fått mycket tid tillsammans som en familj. I fredags åkte vi till Kristoffers mamma för att äta middag, lördagen spenderades ute i min mammas stuga med hela familjen och resterande dagar har vi bara varit hemma och myst. Ätit påskägg och bara haft det bra, precis så som vi ville ha det! 
   Johans första påskägg fick han redan på torsdag av min fina mamma, lyckan var obeskrivlig när han såg att det var ett stort ägg och att det fanns leksaker i det. Speciellt en "Bygga Bob" film med en skoter i, nya favoriten här hemma! 
 
 
 
Påskägget från mig och Kristoffer fick Johan redan på fredagen, han hade hittat ägget några dagar innan så han visste att han skulle få ett stort ägg.. Haha snacka om att jag är dålig på att gömma saker. Jag hade lagt det i en av mina garderober där Johan aldrig är, men en morgon hörde jag ett jubel och ett skrik från sovrummet och ut kom Johan springandes med påskägget i högsta hugget och ett leende över hela ansiktet. "mammmmma, ägget!! Ägget!!" Som tur var så var plasten kvar på ägget så han kunde inte öppna det, och jag drog en snabb lögn om att äggen inte gick att öppna fören påskharen hade varit och hälsat på för att fylla äggen. En vit lögn som Johan svalde direkt, ni kan ju gissa vad samtalsämnet varit här hemma innan han fick ägget? ♥  
   Mestadels av påsken har Johan stått för, så himla mysigt att bara få sitta och lyssna på alla hans funderingar som han haft om påsken.. Höra alla hans förväntningar och när han berättar om alla saker som han fått. Älskade unge!! 

 
 
Mamma bjöd på massor med gott ute i stugan, så himla gott med påskmat och påskkakor i massor! Älskar att äta gott och umgås med min familj ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback