Världens bästa mamma....hon tillhör mig och mina syskon! 

Kom med middag till mig häromdagen bara så där när min middag egentligen skulle bestå av en torr macka senare på kvällen när båda barna sov (till min lilla Johan lagade jag så klart middag, fisk.) Hade inte plockat fram nått ur frysen eller orkat planerat nått så en macka kändes som en helt ok middag då det bara var jag som skulle äta tills mamma kom med detta: 

Igår fick min lilla Johan en present bara så där, mest för att han är en så duktig storebror och börja finna sig i sin roll allt mer och mer. Vår lilla fina storebror Johan. Vi är så stolta över dig :') 
   Det var en film med "massa hajar i" = massa dinosaurier i, som Johan fick. Han är inne i en spännande period just nu då det pratas mycket om dinosaurier som har stora tänder. Haha så söt!!! Så denna film var väldigt uppskattad och jag tror att jag har fått sett den 3-4 gånger nu. Och så snällt av min mamma! Hon tänker alltid på Johan och tar hand om honom så fint om dagarna när vi lämnar honom där en liten stund. 


Igår var tanken att jag skulle baka mina bullar tills mitt födelsedagskalas, men när jag kom och hämtade Johan så hade mamma redan bakat bullarna, och en kaka! 
   Världens snällaste mamma, som alltid hjälper mig. Ställer upp och fixar åt mig (och mina syskon) utan att jag ens behöver be om det. Jag är så tacksam och glad att just du är min mamma 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback