Oskars dop ♥

 
I helgen hade vi dop för vår lilla Oskar, så himla skönt att jag han med att göra allt jag ville ha gjort till hans stora dag. Och att hela dopet gick så himla bra som det gjorde. Oskar sa inte ett pip under hela dopet (det var jag som vart rörd och stod för tårarna), Oskar bara kollade runt på allt och alla som var där. Och vår lilla Johan var så duktig inne i kyrkan och under hela dagen han med.. Jag blir så stolt. Mina fina barn. Va mamma älskar er 
   Vi började dopet med att vår lilla Johan gick hand i hand med min storebror Jocke och ringde på klockorna. "Jag tryckte bara på en knapp mamma. Aldrig två stycken" viskade han till mig när han kom tillbaka.. Lilla vännen. Det var så fint att just han gjorde det att jag blev helt rörd i hjärtat. 

 
 
Så stolt över mig själv som gick fram och läste en dikt för Oskar på hans dop, även om tårarna kom på slutet.. Blir så rörd och jag som har så lätt till tårarna ♥
 
 
 Min fina storebror och Oskars gudfar gick upp och läste en dikt för Oskar med, så himla fint ♥
 
 Oskar Joachim Aggeryd 
 
Onsdag idag och jag har hunnit landa lite efter alla känslor från dopet, idag blir det till att ta tag i Oskars rum. Jag ska packa upp alla fina saker som han fått. Sätta upp en tavla och kanske gå upp till Mio och köpa en lampa till hans rum som jag vill ha. Det är så himla fint där inne nu så ni kan inte ana. 
   Sen blir det till att packa lite väskor, en till Johan som ska sova hos mormor ikväll och en till Oskar och mig som ska åka in till sjukhuset imorgon igen. Mycket att göra här hemma idag, men det är lite skönt det med.
 
Ha en fin dag! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Varför ska ni till sjukhuset?

Svar: Oskar föddes med ett fel på sina njurar, ingenting allvarligt men nått som vi måste hålla koll på <3
Madelene Nylander

2016-09-15 | 06:25:36
Anonym säger:

Det vore roligt om du kunde uppd. mer

2016-09-21 | 19:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback