Höstbestyr här hemma! ♥

 
 
Här hemma fixar vi inför hösten och gör fint både ute och inne. Förra veckan plockade jag av det mesta av mina vinbär och frös in, jag får väl koka saft av dom nästa år eller baka någon kaka av dom. Imorgon ska jag i allafall beskära klart sista busken så att den blir fin tills nästa år, och finns det tid över så ska jag se om min pappa eller Kristoffer kan hjälpa mig bygga en ställmimg runt vinbärsbuskarna. Dessa himla buskar tar en sådan tid.. Jag vill bara bli klar. Och jag vill ha fint på min gård 
   Idag blir det till att göra fint i mina vagnar till barna, jag har tvättat alla åkpåsarna så att dom luktar gott igen efter att ha legat ute i lill stugan hela våren och sommaren. Se hur det ser ut som i dom, packa om skötväskorna och kolla vilka vagnar som behöver nya filtar och lite gos.. Så mysigt att göra fint till mina små! 

Hinner jag så ska jag bygga ihop en låda som jag och Kristoffer ska ha våra stolsdynor i.. Tvätta alla dynor måste jag också försöka hinna med att göra. Så mysigt med ett eget hus och alla små sysslor som man måste göra. Älskar det! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback