P å s k h a r e

 
G o d k v ä l l    f r å n    p å s k h a r e n !
 
Här hemma har jag verkligen påskstämning idag, hela dagen! Jag började dagen med att ta mig en mysig promenad i fina vädret ner till Coop och handlade det sista godiset och två påskägg som jag ska ge bort. Det var fullt med folk i hela butiken, men det var rätt mysigt på nått vis. Det höjde påskstämningen lite.
   Väl hemma har jag bara pysslat på med förberedelserna in för påsken, slagit in små påskpresenter, fyllt barnens ägg med godis och smygit runt och varit lite lurig så att Johan inte ska förstå att det är hans ägg jag också pysslat med.
 
 
 
Jag är verkligen en expert på att tänka: Nej, i år ska inte påsken bli så dyr! Sen väl i affären så hittar jag massor med saker till Johans ägg. Åh, den här saken skulle han nog gilla! Åh, det här godiset blir ju verkligen helt perfekt till Johans ägg och så vidare.. Men jag tycker att det är så kul att ge saker till min största pojke, han blir så himla glad när han får nått.. Det är så fint att se och hela mitt hjärta fylls med en total lycka!!
   Eller så köper jag för lite till hans ägg jämfört med vad andra barn får? Jag vet inte. Jag har inget riktigt begrepp på vad som är lagomt, för mycket eller hur andra föräldrar gör. Men jag vet att herregud. va glad han kommer att bli!!! Åh, längtar tills det blir lördag. 
 
Johans fina ägg: 
 
 
 
 Oskars fina ägg:
 
 
 

Kommentarer
Madelene säger:

Vilka fina små saker dom får i sina påskägg!🙂

Svar: Åh, tack! Tror dom blev glad med <3
Madelene Nylander

2017-04-16 | 09:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback