Så var glada påsken slut!

 
Och rätt så skönt är väl det, ikväll rök alla påskris. Jag blir fort less på fjun och tupparna och vill få bort det tills Oskar fyller år! Dom två senaste dagarna har jag spenderat hemma i huset i mjukiskläder och bara vilat upp mig från påskens firande.. Det tar på krafterna att åka runt och hälsa på alla. Så då har det varit extra underbart att bara få vara hemma nu i två dagar och bara vara. Ta det lungt, äta påskgodis och bara mysa i soffan. Osminkad och ofixad. Helt underbart är det att bara vara ibland.
 
 
Påsken i sig var ur mysig, speciellt lördagen! Då hade jag gjort två kartor till Johan och Oskar så dom fick leta sina påskägg i huset.. Johan tog givetvis båda kartorna och hittade både hans och hans lillebrors fina ägg, och glada blev dom mina små!! Alltså att se deras lycka skina när dom sliter upp äggen och kastar sig över sakarna i är belöningen man får som förälder efter allt slit och fixande inför påsken.. Jag kan inte sluta le och bli fylld med lycka i hela kroppen när jag ser Johan slita upp ett paket och han skriker "Ååh, påskharen visste verkligen om att jag ville ha legoooooooo" med världens leende i ansiktet. Vilken lycka det är att kunna glädja någon som man älskar så mycket. Helt, helt underbart är det. 
    
 
 
 
På eftermiddagen efter barnen lekt klart med sina ägg så åkte vi ut till min mammas stuga, fikade av hennes gigantiska fikabord, träffade min släkt, åt så himla god påskmiddag och efterrätt.. Och massor med godis. Så himla fin dag. Den bästa av alla påskdagar. Jag älskar verkligen att vara hemma hos min mamma och bara bli fylld med både mat och hennes kärlek, min fina, fina mamma! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback