Rea på Dollarstore

 
Oj, oj, oj.. Alltså. Jag kan verkligen, efter dagens upplevelse inne på Dollarstore förstå teorin om att vi människor skulle härstammar från apor. Människor betedde sig som djur inne i butiken. Slet och rev i saker, knuffades, skrek, kastade varor till varandra mellan hyllorna och var som att dom vore helt galna. Allt detta över att dom sålde ut allt på 50%. Alltså jag är helt mållös. Hur kan man bli så galen? Och behöver man verkligen alla dom där hundra sakerna som man proppat ner i sin vagn? Det var helt galet! 
   Bakom mig i kön så hamnade det en liten tant som frågade mig om hon fick lägga sin sina saker i min korg eftersom att hon inte hade någon. Det fick hon. Vi stod och små pratade lite och hon erbjödsig att passa min korg och plats i kön om jag ville gå och titta lite där det var svårt att ta sig fram med en stor korg. Så himla snällt att göra för någon som man inte känner. Jag blev så glad och faktiskt lite smått rörd över att hon bara var så vänlig och snäll. Tänk om fler människor var så? Vilken fin plats vi hade bott på då ♥ 
 
 
 Mina fina fynd jag fick med mig hem till pojkarna: 
 
Mitt bästa fynd, ett helt paket med bilar till Oskar som skulle kostat 80:- och jag betalade 40:- för dom. Hur bra pris var inte det? Få se om det blir små paket till julkalendern eller om han ska få dom nästa månad när han blir ett år (!!!). Nöjd blev jag i allafall! Vilka fynd! 
 
 

Många bollar i luften

 
Så här såg det ut i vårt vardagsrum förra veckan:
 
Då hjälpte Johan mig att såga ut och måla två hyllplan till Oskars garderob som stått utan hyllplan i ett år nu.. Men förra veckan tog jag äntligen tag i det. Äntligen! Och nu sitter dom uppe i garderoben, och nu ska vi bara fylla garderoben med fina låder och göra en fin förvaring för Oskars leksaker. 
 
Och så här ser det ut i vårt vardagsrum den här veckan: 
 
Vardagsrumsbordet får sig lite kärlek, jag slipade det tidigare idag när mamma vär här på en kaffe. Hon var snäll och passade barnen medan jag slipade bordet och nu är första varvet målat. Såå fint! Va lite färg kan göra så mycket? Om en månad fyller Oskar år så jag vill gärna få bort små saker som legat över mig men som jag inte orkat att ta tag i. 
   Underbart när man unnar sig en dag när man bestämmer sig för att pricka av lite på "att göra listan" som man har innomsig. Har lite fler saker att ta tag i innan dagen är slut, få se hur långt jag hinner eller orkar med idag. 
 
 
 

Husets fulaste rum

 
 
Idag har renoveringen av husets fulaste rum börjat, det är faktiskt lite tvådelat. Vårt badrum på övervåningen är ohållbart, både utseendemässigt och kvalitetsmässigt. Jag har inbillat mig länge att det luktar surt inne i badrummet och funderat på om det är mögel i väggarna, men två yrkesmän har under två olika tillfällen kollat på badrummet och sagt att det är inget fel på vårt badrum. Det är bara gammalt, men eftersom att det är så gammalt så kommer det inte att hålla i längden.. Så gammalt är det. Så ni kan ju tänka er hur det ser ut. 
   Det kommer att vara en otrolig lättnad när badrummet väl  är klart, men det är vägen dit som gör att det känns lite tvådelat. Allt ska rivas ut, och det kommer att ta tid. Hur ska vi, fyra personer klara oss på ett badrum? Jag skrattar lite när jag tänker på det och ser faramför mig alla situationer framför mig. Men förhoppningsvis så går det ganska bra.
 
Vitt, grått och silver är dom färgerna som vi har valt till badrummet. Det är färgerna som hela övervåningen går i, så det kommer att bli riktigt fint när det är klart. Gud va jag längtar 
 
 

Har beställt från Wish!

Jag hade inga förväntningar alls på min beställning, men oj va bra kläderna var. Oskars små "byxor" och mössa var från 0-4 månader men dom passade fint ändå, tur han är så liten och nätt i kroppen. Och Johans tröja var bra den med, dom kläderna blir roliga att ha nu i påsk. 

Kram!