Husets fulaste rum

 
 
Idag har renoveringen av husets fulaste rum börjat, det är faktiskt lite tvådelat. Vårt badrum på övervåningen är ohållbart, både utseendemässigt och kvalitetsmässigt. Jag har inbillat mig länge att det luktar surt inne i badrummet och funderat på om det är mögel i väggarna, men två yrkesmän har under två olika tillfällen kollat på badrummet och sagt att det är inget fel på vårt badrum. Det är bara gammalt, men eftersom att det är så gammalt så kommer det inte att hålla i längden.. Så gammalt är det. Så ni kan ju tänka er hur det ser ut. 
   Det kommer att vara en otrolig lättnad när badrummet väl  är klart, men det är vägen dit som gör att det känns lite tvådelat. Allt ska rivas ut, och det kommer att ta tid. Hur ska vi, fyra personer klara oss på ett badrum? Jag skrattar lite när jag tänker på det och ser faramför mig alla situationer framför mig. Men förhoppningsvis så går det ganska bra.
 
Vitt, grått och silver är dom färgerna som vi har valt till badrummet. Det är färgerna som hela övervåningen går i, så det kommer att bli riktigt fint när det är klart. Gud va jag längtar 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback