Rea på Dollarstore

 
Oj, oj, oj.. Alltså. Jag kan verkligen, efter dagens upplevelse inne på Dollarstore förstå teorin om att vi människor skulle härstammar från apor. Människor betedde sig som djur inne i butiken. Slet och rev i saker, knuffades, skrek, kastade varor till varandra mellan hyllorna och var som att dom vore helt galna. Allt detta över att dom sålde ut allt på 50%. Alltså jag är helt mållös. Hur kan man bli så galen? Och behöver man verkligen alla dom där hundra sakerna som man proppat ner i sin vagn? Det var helt galet! 
   Bakom mig i kön så hamnade det en liten tant som frågade mig om hon fick lägga sin sina saker i min korg eftersom att hon inte hade någon. Det fick hon. Vi stod och små pratade lite och hon erbjödsig att passa min korg och plats i kön om jag ville gå och titta lite där det var svårt att ta sig fram med en stor korg. Så himla snällt att göra för någon som man inte känner. Jag blev så glad och faktiskt lite smått rörd över att hon bara var så vänlig och snäll. Tänk om fler människor var så? Vilken fin plats vi hade bott på då ♥ 
 
 
 Mina fina fynd jag fick med mig hem till pojkarna: 
 
Mitt bästa fynd, ett helt paket med bilar till Oskar som skulle kostat 80:- och jag betalade 40:- för dom. Hur bra pris var inte det? Få se om det blir små paket till julkalendern eller om han ska få dom nästa månad när han blir ett år (!!!). Nöjd blev jag i allafall! Vilka fynd! 
 
 

Kommentarer
Sanna säger:

JAA så glad att du börjat blogga igen hjärtat <3

Svar: Haha ååh <3 <3 <3
Madelene Nylander

2017-03-30 | 15:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback